Bolcher

Bolcher til super priser. Se vores udvalg af Blaavand bolcher og Evers bolsjer ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 anmeldelser på Trustpilot ✓ Prisgaranti

Bolcher » Køb din favorit billigt hos Grafical.dk

Bolcher til den søde tand. Et must have på ethvert kontor eller i køkkenskabet. Vælg mellem special blandt fra Blaavand bolcher, Københavnerblanding samt chokoladefyldte. I Blåvands sortimentet kan du vælge mellem lakridsmix, konkurrenceblanding, mini twistet m.v. Bolcherne i de 2 sidstnævnte er indpakkede, så de egner sig til at stå på en skranke til uddeling til kunder, så bakterier ikke bliver overført til bolcherne i samme grad. Køb bolsjer i flere forskellige varianter her hos Grafical.dk til rigtig gode priser.

Bolcher holder længere

Selvom bolcher ikke er sundt at spise, fordi de primært består af sukker. Så er fordelen ift. andet slik, at du ikke spiser helt så mange ad gangen. Så man kan have en krukke bolcher stående i noget længere tid. Bolsjer har jo en fremragende smag som holder længe i forhold til meget andet slik.

Vi vil helt sikkert anbefale en af de mange blandinger fra Blåvand bolcher eller Evers bolcher. Evers bolsjer har en lækker Københavnermix, hvor man både får søde bolsjer men også lakrids bolcher.

Blandede bolcher til festen

Skal du holde børnefødselsdag eller julefest på kontoret eller i idrætsforeningen for børn eller familier, så har vi også en æske bolcher fra Blåvand, der er pakket i 30 spidsposer med 100 gram i hver. Spidsposerne minder lidt om gammeldags kræmmerhuse, så det er ren nostalgi at spise de blandede bolsjer fra sådan nogen. Mangler du noget til børnene, bliver du helt sikkert populære med nogle af vores slikkepinde. En slikkepind med fodbold display er altid et hit ved børnene.

Chokolade er selvfølgelig også rigtig lækkert at spise, hvis man er lækkersulten, og det egner sig ligesom bolcher også godt til at have stående til et møde eller på kontoret. Dog får man også flere kalorier end ved at spise et bolche.

Tyggegummi og mentos giver ligesom bolcher også en dejlig frisk smag i munden. Et godt tip kan være altid at have en æske V6 tyggegummi i skuffen på kontoret eller i bilen, så man ikke har dårlig ånde.

Lav selv bolsjer med bolsje opskrifter fra nettet

Blær dig overfor dine venner og familie med hjemmelavet bolcher.
Hvis du ikke lige er interesseret i vores Blåvand bolsjer, findes der mange bolcher opskrifter på nettet. Det kan være en smule kompliceret at lave hjemmelavede bolcher, især hvis man ikke har prøvet at lave bolcher før. Derfor er det en stor anbefaling fra os at man finder en opskrift på bolcher. At få et bolche, der oveni købet er hjemmelavet, er rigtig lækkert og vil helt sikkert imponere dine gæster eller modtageren, hvis du giver dine hjemmelavet bolsjer i gave. Find en bolsje opskrift der er godt forklaret, så du kommer godt fra start. Mange bolsje opskrifter er også som små videoklip, hvilket kan være en stor hjælp, da der bliver sat billede og ord på, hvad der bliver gjort hvornår i processen.
Vær dog opmærksom på, at en bolchemasse er meget varm, så hvis det er til børnene, er det måske lettere at købe Blåvand bolcher og vente til de er lidt ældre, så de kan være en del af bolcher lav selv.

Vidste du godt at bolcher på engelsk er "hard candy". Ikke en typisk oversættelse man lige husker, men det er altså bolsjer på engelsk. Der er alligevel over 41.000 søgninger på hard candy i USA. Nu når du også kender bolcher engelsk, kan du finde alt den viden om dine bolchekøb, når du er i udlandet. Med bolsjer engelsk har du i hvert fald ingen problemer med at finde engelsk opskrift bolcher, hvis du ikke lige kan finde nogle danske bolche opskrifter, der passer til din smag.

Bolcher FAQ

Herunder kan du læse de mest stillede spørgsmål til bolsjer.

Hvor kan jeg købe bolsjer?

Du kan finde et godt udvalg af bolcher på Grafical.dk og endda til billige priser.

Hvad består bolsjer af?

En klassisk bolsjer opskrift lyder på sukker, druesukker og vand. Derefter skal du selv tilsætte farve og smag.

Hvordan laver man bolsjer?

Vi anbefaler at finde en bolsjeopskrift på nettet, da det kan være lidt kompliceret at lave - men ikke umuligt! Hav alle redskaber og ingredienser klar, da temperaturen på bolsjemassen er essentiel i processen.

Hvilke bolsjer findes der?

Udvalget af bolsjer på hylderne er uendeligt. Kongen af Danmark, salmiak, lakrids, bær, appelsin, blå, grønne, røde - der er ingen grænser for, hvilke typer bolcher du kan købe.