Bolcher

Bolcher til den søde tand. Et must have på ethvert kontor eller i køkkenskabet. Vores mest populære bolcher er Heede blandingerne samt Blåvands bolcheblandinger. Vælg mellem  stærk hedemix, Københavnerblanding samt chokoladefyldte. I Blåvands sortimentet kan du vælge mellem lakridsmix, konkurrenceblanding, mini twistet m.v. Bolcherne i de 2 sidstnævnte er indpakkede, så de egner sig til at stå på en skranke til uddeling til kunder, så bakterier ikke bliver overført til bolcherne i samme grad.

Selvom bolcher ikke er sundt at spise,  fordi de primært består af sukker. Så er fordelen ift. andet slik, at du ikke spiser helt så mange ad gangen. Så man kan have en krukke bolcher stående i noget længere tid.

Har du ondt i halsen har vi også Halls halsbolcher i lakrids. De er sukkerfrie, så man godt kan ligge og sutte på en i sengen, efter man har børstet tænder, uden at få for mange huller.

Skal du holde børnefødselsdag eller julefest på kontoret eller i idrætsforeningen for børn eller familier, så har vi også en æske bolcher fra blåvand, der er pakket i 30 spidsposer med 100 gram i hver. Spidsposerne minder lidt om gammeldags kræmmerhuse, så det er ren nostalgi at spise bolcher fra sådan nogen.

Chokolade er selvfølgelig også rigtig lækkert at spise, hvis man er lækkersulten, og det egner sig ligesom bolcher også godt til at have stående til et møde eller på kontoret. Men det gør også, at man får nogle flere kalorier end ved at spise et bolche.

Tyggegummi og mentos giver ligesom bolcher også en dejlig frisk smag i munden. Jeg har altid selv en æske V6 tyggegummi i skuffen på kontoret eller i bilen, så man ikke lige lugter for meget af kaffe.