Tandpasta

Tandpasta til super skarpe priser. Tandpasta med fluor lige her på Grafical.dk ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Tandpasta » Tandpasta tilbud på Grafical.dk

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af tandpasta fra forskellige producenter. Vi forhandler blandet andet Zendium tandpasta og Colgate tandpasta. Køb det billigt hos os og få leveret din ordre direkte til døren, hurtigt og nemt. Hvilken type tandpasta du skal vælge afhænger 100 % af dine tænder. Har du problemer med følsomme tænder, så findes der en speciel tandpasta mod isninger.

Tandpasta med fluor eller uden?

Der er delte meninger om man skal købe sin tandpasta med eller uden fluor. Generelt kan man sige, at tandpasta med fluor anbefales af tandlæger, da det har en forebyggende effekt mod huller i tænderne. Det er først, hvis man indtager store mængder af fluor, at det bliver et problem. Fælles for alle godkendte tandpastaer i Danmark er, at indholdet af fluor er langt fra højt nok til at være et problem.

Det er også en god idé at huske at spytte ud efter tandbørstningen, så man ikke indtager unødvendige mængder af fluor. Man skal også være opmærksom på, at voksne kan tåle en større mængde fluor i forhold til børn. Derfor kan man også købe tandpasta børn, hvor indholdet af fluor er lavere og som generelt er mere børnevenlig i forhold til styrke og smag.

Den bedste tandpasta er den der passer til dig

Der findes ikke nogen fast definition på, hvad der er den bedste tandpasta f.eks. i en tandpasta test. Nogen kan godt lide en tandpasta, som har en meget stærk smag og skummer meget, mens andre bedre kan lide en mere mild tandpasta. Derfor er du nødt til at finde ud af, hvilke præferencer du har. Dog er anbefalingen, at man skal købe fra en stor og anerkendt producent som f.eks. tandpasta Zendium og tandpasta Colgate. På den måde er du sikret godkendt tandpasta i en ordentlig kvalitet, og som overholder alle gældende regler og retningslinjer.

Sådan bruger du tandpasta

Når du vågner om morgenen og skal til at afsted eller dagen er omme og du er på vej i seng, er det tid til at børste tænder. Nu skal tandbørsten findes frem og der skal tandpasta på. Faktisk er det slet ikke nødvendigt at putte en særlig stor mængde på tandbørsten - i modsætning til hvad mange tror. Det er faktisk bare spild af tandpasta.

Nogen tandpastaer skummer mere end andre. Det har ikke nogen rengørende effekt, men er mere for at give en ren og frisk fornemmelsen i munden. Man kan også købe tandpasta med smag, som kan modvirke dårlig ånde. Når du er færdig med at børste tænder, er det altid en god idé at rense dem efterfølgende med en god tandtråd eller tandstikker.

Tandpasta børn

Det er selvfølgelig også vigtigt for børn at få børstet tænderne. Det kan være en god idé at træne dem i at børste tænder, fra de er helt små. Start med at give dem en lille tandbørste uden tandpasta, så de kan vænne sig til fornemmelsen af at have en tandbørste i munden. Når de har vænnet sig til det og er blevet lidt større, kan man begynde at børste deres små mælketænder ganske forsigtigt. Mange børn bryder sig ikke om en stærk tandpasta, så sørg derfor for at købe en mildere variant, så de ikke får en dårlig oplevelse med det.

Husk at suppler tandpastaen med en god tandbørste.

Hvis du ikke vil gå glip af gode Zendium tandpasta tilbud, skal du huske at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde, får du altid en opdatering, når vi har gode tandpasta tilbud. Har du spørgsmål i forbindelse med din ordre eller har du brug for vejledning til valg af produkter, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.