Elefantsnot

Elefantsnot til udsalgspriser. Køb abesnot med billig fragt. ✓ Hurtig levering ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser.

Elefantsnot » Køb abesnot billigt hos Grafical.dk

Elefantsnot - lærertyggegummi, skoletyggegummi, lærersnot og klæbegummi. Kært barn har mange navne, men her i kategorien finder du alle disse former for selvklæbende gummi til ophængning af f.eks. billeder og plakater. Denne type ophæng er nem og bekvem og særligt velegnet til steder, hvor du ikke kan fastgøre noget med f.eks. søm, skruer eller magneter. Elefantsnot er også velegnet til ting der skal fastgøres men nemt flyttes igen.

Elefantsnot i stort udvalg

Vi husker alle sammen elefantsnot fra folkeskolen. Det blev brugt til utrolig mange ting. Elefantsnot eller abesnot er virkelig effektivt til at hænge ting op med. Det beskytter væggen i den forstand, at man er fri for at lave huller i væggen. Så skal der hænges plakater op på børneværelset, er det er produkt et super stykke værktøj til det. Vi har flere forskellige varianter af elefantsnot fra mange forskellige mærker. Skal du bruge meget elefantsnot, har vi produkter, der kommer med mange pakker. Kig videre her på siden og find masser af billig elefant snot, der kan bruges til mange formål.

Vidste du godt at det elefantsnot på engelsk er Blue Tack eller Sitcky Tack? Med elefantsnot engelsk har du nu også mulighed for at finde det fantastiske produkt i udlandet. Vi vil dog anbefale, at du laver et super godt elefantsnot køb her på shoppen inden du rejser, og så tag det med i tasken.

Hvordan fjerner man elefantsnot fra væggen?

Hvis elefantsnot klæbemasse sidder i lang tid på væggen, kan det være rigtig svært at få fjernet helt igen. Dog er der mange forskellige tricks til at fjerne elefantsnot fra væggen. Et tip er at bruge et viskelæder til at få elefantsnot af væg. Andre fortæller at man kan bruge en hårtørrer til at opvarme den klæbe masse, der sidder først og derefter tørre det af. Vi anbefaler dog, at man undgår denne metode, da det er forbundet med en risiko.  

Mangler du andet materiale til ophæng, har vi også et stort udvalg af klæbesøm lige her. Ellers har vi også et stort sortiment af ophæng og kroge lige her.

Sådan bruger Graficals egne medarbejdere elefantsnot

"Hjemme hos os bruger vi elefantsnot til mange ting. Først og fremmest til ophæng af plakater og lignende på vores søns værelse. De bliver ofte udskiftet, og så er elefantsnot en nem måde at hænge det op på. Personligt bruger jeg også elefantsnot i hobbysammenhæng. F.eks. til at fastholde små objekter til en ispind, mens jeg maler dem. Så tværer jeg ikke malingen ud med fingrene".  
- Benjamin, Grafical.dk