Trappestige

Køb trappestige online til lavpris. Flere varianter af trappestiger lige her. ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +18.000 Kundeanmeldelser
Trappestige 3 trin - TWIN hvid
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 30-07-2024

Lille trappestige 2 trin - TWIN hvid
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 30-07-2024

Trappestige 4 trin - TWIN hvid
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 30-07-2024

Trappestige » Køb en trappestige til lavpris her

Køb din nye billige trappestige online på Grafical og få den leveret til døren. Det er hurtigt, nemt, sikkert og billigt. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer trappestige. Både med høje og lave trappestiger med 2 til 4 trin. Find den trappestige 2 trin der passer til dine eller din virksomheds behov. Her kan du både finde den kendte alu trappestige og en lille trappestige, der er super nem at flytte rundt på.

Køb din trappestige online

Når du køber din trappestige online på Grafical.dk bliver den leveret lige til døren. Det sparer dig for en masse besvær med at hente den i et byggemarked. Samtidig er det oftest billigere at købe din trappestige online, fremfor i en fysisk butik. På Grafical.dk finder du stiger i flere forskellige størrelser. Du kan blandt andet købe trappestige 2 trin, trappestige 3 trin og trappestige 4 trin til rigtig gode priser. Så er du sikker på, at du kan nå tingene på selv de højeste hylder. Skal det bare være en almindelig trappe stige til hjemmet, kan vi anbefale at man går med en 2 trins trappestige eller en 3 trins trappesige. De er ikke så voldsomme, og er nemme at pakke sammen og gemme væk igen.

Vælg mellem flere typer trappestige

Det er ikke alle typer opgave der kræver den samme trappestige. Skal du bare nå de øverste hylder på reolen kan du f.eks. oftest nøjes med en lille trappestige 2 trin, mens du for at nå helt op på lagerets højeste hylder skal op på en trappestige 4 trin. Skal du bruge noget, du kan stå på i køkkenet, har vi også en super smart lille stige. Du kan nemlig købe en lille trappestige til køkken, så du altid kan få tingene ned fra skabene. Den er super handy og fylder nærmest ingenting. Den er nærmest så lille, at man kan kalde det for en lille trappe skammel. Her finder du både en 2 trins stige og en trappestige 4 trin, der sagtens kan bruges som en lang stige.

Bruger du ofte trappestiger i en arbejdssammenhæng, er det altid perfekt med en alustige. Disse kan også bruges som stige stillads, så man kan komme sikkert op på sit stillads. Trappestigen er nærmest et must at have i hjemmet, da man altid kan få brug for en, når der skal laves ting.

De stiger du finder hos Grafical er lavet i aluminium, med skridsikre fødder, der sikrer at de ikke alene er lette at bære rundt på, men også står sikkert og godt fast på gulvet.

Husk at du også kan finde andre former for lagerinventar hos Grafical. F.eks. palleløftere og reoler i stål. Husk også sikkerheden med en helt ny røgalarm. Søger du en anden slags trappestige 2 trin, kan du tage et kig på vores udvalg af elefantfoden eller vores plast skammel fra Twinco.

Gode trappestige tilbud

Som du kan se bare siden her, finder du trappestiger med forskellige trin, så du kan komme op i den højde, der er brug for. Hvis det bare er indenfor derhjemme, er en trappestige 2 trin alu et perfekt valg, da man sjældent skal højere op indenfor i hjemmet. En to trins trappestige kan selvfølgelig også bruges udenfor. Den er super smart, hvis man lige skal have klippet toppen af hækken, men man ikke kan nå og se ordentligt. Her er det også en fordel med en trappestige 3 trin med håndtag og en foldbar trappestige 3 trin, da den er rigtig nemt af flytte på og pakke sammen igen.

Du kan se alle vores stiger tilbud lige her på siden. Køb din trappestige 2 trin hos Grafical.dk til super priser, og få den leveret direkte til din adresse. Har du spørgsmål til vores trappestiger, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Trappestige FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om trappestiger.

Hvor kan man købe en trappestige?

Det kan du på Grafical.dk. Vi har en kæmpe webshop med +50.000 produkter indenfor hobbyartikler, husholdningsprodukter, kontorartikler, IT tilbehør, emballage og meget andet. Har du brug for vejledning til valg af produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Hvilken trappestige skal man vælge?

Det kommer helt at på, hvad du skal bruge dem til. Hvis du bare skal bruge stigen til at kunne nå det øverste i dit hjem, er det ofte nok med en lille trappestige. Arbejder du f.eks. på et lager eller i en butik, skal du nok gå efter en af de lidt større stiger som f.eks. en trappestige 4 trin.