Elefantfod

Elefantfod skammel i sort metal - Højde 41 cm
Før DKK 387,46
DKK 348,72 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her kan du købe en elefantfod til billige priser. Vælg mellem flere forskellige fodskamler og elefantfod i flere varianter og farver. Grafical.dk har også Stoleunderlag, Nøglehængere og inventar og tilbehør indenfor Arkivering.

Find en billig elefantfod hos Grafical.dk. En elefantfod kan anvendes til at nå ting højt oppe. På kontoret ved høje reoler, på mindre lagre med højt til loftet, eller i butikken, hvis du skal nå op på øverste hylde.

En elefantfod er utrolig stabil. Den er ikke til at bule, og kan ikke ruste. Det er nemt at flytte en elefantfod rundt, da den den er overraskende let. Derudover er det muligt at få flere typer elefantfod, bl.a. en med indbyggede hjul. Når du træder op på denne type elefantfod, gør vægten fra kroppen, at elefantfod skamlen presses ned, så hjulene låser og en gummiring i kanten, sikrer mod skrid.

Husk tilbehør til din elefantfod
Med de nye typer elefantfod kan du nå op til den øverste hylde men kan du se noget? Med en god lampe vil du være godt på vej og det hjælper vi dig selvfølgelig også med hos Grafical.dk og selvfølgelig til vores faste lave priser.

En elefantfod skammel er nok den mest sikre og samtidig praktiske fodskammel, du kan have på kontoret eller derhjemme. Årsagen er hjulene nedenunder, som gør det nemmere at skubbe en elefantfod skammel rundt med fødderne, mens man har noget i hænderne. Når du så træder op på elefantfødder, så trækker hjulene sig op i elefantfoden, så skamlen står fast og sikkert på gulvet.