Elefantfod

Elefantfod til super priser. Køb billig elefantfod skammel så du kan nå de øverste hylder. ✓ Fri fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Elefantfod i sort plast - Højde 40 cm
5 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Elefantfod » Køb elefantfod skammel til billige priser

Her kan du købe en elefantfod til billige priser. Vælg mellem flere forskellige fodskamler og elefantfod i flere varianter og farver. Grafical.dk har også Stoleunderlag, Nøglehængere og inventar og tilbehør indenfor Arkivering. Se vores vores udvalg af elefantfod skammel lige her på siden. Vær sikker på at altid kunne nå de øverste hylder samtidig med at du står helt sikkert med en elefantfod fra Grafical.dk.

Hvorfor bruge en elefantfod skammel?

Find en billig elefantfod hos Grafical.dk. En elefantfod kan anvendes til at nå ting højt oppe. På kontoret ved høje reoler, på mindre lagre med højt til loftet, eller i butikken, hvis du skal nå op på øverste hylde.

En elefantfod er utrolig stabil. Den er ikke til at bule, og kan ikke ruste. Det er nemt at flytte en elefantfod rundt, da den den er overraskende let. Derudover er det muligt at få flere typer elefantfod, bl.a. en med indbyggede hjul. Når du træder op på denne type elefantfod, gør vægten fra kroppen, at elefantfod skamlen presses ned, så hjulene låser og en gummiring i kanten, sikrer mod skrid.

Husk tilbehør til din elefantfod

Med de nye typer elefantfod kan du nå op til den øverste hylde men kan du se noget? Med en god lampe vil du være godt på vej og det hjælper vi dig selvfølgelig også med hos Grafical.dk og selvfølgelig til vores faste lave priser.

En elefantfod skammel er nok den mest sikre og samtidig praktiske fodskammel, du kan have på kontoret eller derhjemme. Årsagen er hjulene nedenunder, som gør det nemmere at skubbe en elefantfod skammel rundt med fødderne, mens man har noget i hænderne. Når du så træder op på elefantfødder, så trækker hjulene sig op i elefantfoden, så skamlen står fast og sikkert på gulvet. Derfor kan alle gøre god brug af en elefantfod.

Spørgsmål til en elefantfod?

Har du spørgsmål til en elefantfod her på siden? Så hiv fat i vores dygtige kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Søger du eksempelvis en specielt elefantfod størrelse, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette. Husk at du her hos Grafical.dk kan få besked om kampagnetilbud i vores nyhedsbrev. Vi starter ofte helt nye kampagner op med gode tilbud på forskellige varer. Som modtager af nyhedsbrevet ved du altid hvilke varer, der er de bedste tilbud på. Det kunne eksempelvis være en elefantfod skammel, som du bare ikke kan undvære. Ellers finder du vores elefantfod udvalg lige her på siden til rigtig gode priser.