Elefantfod

Elefantfod til super priser. Køb billig elefantfod skammel så du kan nå de øverste hylder. ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Lille trappestige 2 trin - TWIN hvid
Før DKK 579,00
DKK 463,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 08-02-2023

Plast skammel - 2 trins skammel - rød
1 anmeldelser
Før DKK 1.549,00
DKK 1.239,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 08-02-2023

Trappestige 3 trin Twin Mini m. 4 hjul
Før DKK 919,00
DKK 735,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 08-02-2023

Trappestige 3 trin - TWIN hvid
Før DKK 689,00
DKK 551,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 08-02-2023

Plast skammel - 2 trins skammel - gul
Før DKK 1.549,00
DKK 1.239,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 08-02-2023

Lille trappestige 2 trin Twin Mini m. 4 hjul
Før DKK 789,00
DKK 631,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 08-02-2023

Elefantfod » Køb populære elefantfødder lige her

Køb en elefantfod skammel til billige priser lige her. Vælg mellem flere forskellige fodskamler og elefantfødder i flere varianter og farver. Se vores udvalg af elefantfoden lige her på siden. Er du heller ikke den højeste i verden eller mangler du bare har du dagligt brug for at nå tingene på den øverste hylde? I dag kan du slippe af med hjemmeløsningen med at stå på en ustabil kontorstol eller stol, hvilket kan være voldsomt farligt, men en stol kan oftes heller ikke holde til en hel kropsvægt på denne måde. Der er heldigvis andre løsninger. Køb fx vores billige elefantfod skammel i dag og få den leveret indenfor 1-3 hverdage. Hermed har du den helt perfekte løsning til at nå til højere højder.

Hvad er en elefantfod skammel?

En elefant fod er en plast skammel, som ligner en rigtig elephant's food. Elefantfoden er en utrolig stabil skammel, som ikke er til at bule eller ruste. Her på siden finder du en elefantfod med hjul, som gør, at den let kan skubbes rundt på et begrænset antal kvadratmeter. Når du så træder op på elefantfoden, forsvinder hjulene ind under skamlen og låser, så du står helt stabilt på din elefant fod. Derudover findes der en gummiring i kanten, som sikrer mod skrid.

Hvor stor er en elefantfod?

På Grafical.dk finder du en typisk elefantfod størrelse i en højde på 40cm, og som kan holde til en maxvægt på 150kg. Med en elefantfod skammel med hjul får du helt klart den bedste og sikreste løsning. Når man har sin skammel, så har du altid det bedste redskab til at nå lidt ekstra højre, frem for at skulle finde en stol eller andet ustabilt møbel at stå på. Med skamlen kan du let skubbe den rundt, så hvis den er i vejen, så kan du let give den et lille skub med foden eller flytte den over i et hjørne, hvor den samtidig kan bruges til at sidde på.

Hvornår skal du bruge elefantfoden?

En elefantfod kan anvendes til at nå ting højt oppe. Ved brug af denne type skammel plast, kan du være sikker på at du altid kan nå de øverste hylder. Du kan bl.a. bruge elefantfødder på kontoret ved høje reoler, på mindre lagre med højt til loftet, eller i butikken, hvis du skal nå op på øverste hylde. Find en billig elefantfod på Grafical.dk. Her på siden finder du en elefantfod skammel i flere forskellige varianter og størrelser.

En elefantfod skammel er nok den mest sikre og samtidig praktiske fodskammel, du kan have på kontoret eller derhjemme. Årsagen er at hjulene nedenunder, gør det nemmere at skubbe en elefantfod skammel med hjul rundt med fødderne, mens man har noget i hænderne. Når du så træder op på elefantfoden, så trækker hjulene sig op, så skamlen står fast og sikkert på gulvet. Derfor kan alle gøre god brug af en elefantfod med hjul.

Husk tilbehør til elefantfoden

Med de nye typer elefantfødder kan du nå op til den øverste hylde men kan du se noget? Med en god lampe vil du være godt på vej, og det hjælper vi dig selvfølgelig også med på Grafical.dk. Selvfølgelig til vores faste lave priser.

Spørgsmål til en elefantfod?

Har du spørgsmål til en plast skammel med trin, elefantfod eller lille trappestige her på siden? Så hiv fat i vores dygtige kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Søger du eksempelvis en specielt elefantfod størrelse, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den rette. Husk at du her på Grafical.dk kan få besked om kampagnetilbud i vores nyhedsbrev. Vi starter ofte helt nye kampagner op med gode tilbud på forskellige varer. Som modtager af nyhedsbrevet ved du altid hvilke varer, der er de bedste tilbud på. Det kunne eksempelvis være elefantfoden, som du bare ikke kan undvære. Ellers finder du vores udvalg af elefantfødder lige her på siden til rigtig gode priser.

Er du på udkig efter en anden type skammel med trin, kan du se vores udvalg af skamler fra Twinco, som er bygget som en taburet med trin, med enten et, to eller tre trin. Den er udstyret med anti-slip, så selvom du står med sko eller strømpesokker, vil du stå sikkert på skamlen. Den kan ligesom elefantfoden skubbes let omkring, så du nemt kan komme til de ting der står på øverste hylde. Leder du efter andre spændende ting til din butik, kan du se vores udvalg af butiksinventar lige her.

Du kan også finde vores udvalg af trappestiger, hvor du finder både en lille trappestige med 2 trin og en trappestige med 4 trin. En trappestige er nem at pakke sammen og gemme væk igen, så den ikke fylder så meget i rummet. Her finder du også gode tilbud på vores trappestiger.

Elefantfod FAQ

Nedenfor kan man se de spørgsmål som andre har haft omhandlende elefantfod skammel.

Hvor kan man købe en elefantfod?

På Grafical.dk har vi et stort udvalg af elefantfødder i flere forskellige varianter og farver.

Hvad koster en elefantfod skammel?

Det kommer an på hvilken variant du skal have. Den mest populære elefantfod med en højde på 40cm, står til 459,- på grafical.dk.

Hvad er en elefantfod?

De elefantfødder vi sælger, er en skammel lavet i plast, som man kan bruge i køkkenet, på lageret eller hvor man lige står og mangler en skammel.