Sækkevogn | Palleløfter

Køb din næste palleløfter eller sækkevogn online hos Grafical og få den leveret lige til døren. Det er ikke kun nemt og hurtigt - det er også billigt. De færreste virksomheder kan klare sig uden en sækkevogn eller en palleløfter hvad end det handler om at flytte ting på eget lager eller modtage forsyninger.

En sækkevogn og palleløfter gør arbejdet lettere

Du kender det sikkert. Du har bestilt Stort ind af f.eks. toiletpapir til virsomhedens toiletter og nu er det blevet leveret ved hoveddøren på en palle. Uden en palleløfter er du nødt til at ompakke det og flytte det i små portioner i hånden, hvilket ikke blot er irriterende men også tidskrævende. Med en sækkevogn eller en palleløfter bliver arbejdet MEGET lettere.

Foruden en sækkevogn og en palleløfter kan du også finde en transportvogn her i varegruppen. I modsætning til f.eks. sækkevogn har en transportvogn fire hjul og en ikke-foldbar bund. Den er mere solid og velegnet til at flytte store ting, men skal til gengæld lastes manuelt. En transportvogn har således ikke den fordel som både din palleløfter og sækkevogn har i kraft af deres lave højde, der gør det muligt at skubbe dem ind under det der skal flyttes.

Med en sækkevogn, en palleløfter eller en transportvogn kan du også let flytte større pakker internt i virksomheden, flytte inventar, møbler eller andet og skåne ryggen.