Røgalarm

Tilbudspriser på din røgalarm. Køb røgalarmer og batteri til røgalarm lige her. ✓ Prisgaranti ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Røgalarm » Køb røgalarmer billigt online

Køb din nye billige røgalarm online hos Grafical og øg sikkerheden på din arbejdsplads eller i dit hjem. En brandalarm kan være forskellen på liv og død i en nødsituation. En brandalarm eller røgalarm udsender en højlydt serie af alarmbip, når den reagerer på røg i luften. Når du hører disse bip fra din brandalarm, er det på tide at reagere, for så er der højst sandsynligt ild et sted i bygningen. Køb røgalarm hos Grafical.dk og få den hurtigt leveret til adressen.

Røgalarm med ekstra sikkerhed

De fleste røgalarmer er forsynet med en optisk sensor, der reagerer når røg bryder en lyskegle. Denne type optisk røgalarm vil derfor ikke reagere før der er opstået en del røg i lokalet. Ønsker du øget sikkerhed, kan du med fordel vælge en brandalarm, der ligeledes reagerer på varme. Denne type brandalarm er designet til at blive udløst, så snart temperaturen i alarmen stiger til et bestemt niveau. Dette kan ske førend alarmens optiske trigger udløses, hvilken kan vinde dig og dine kolleger dyrebar tid i tilfælde af en brandulykke. Det er endda også muligt, at få fat i en gasalarm, hvis man gerne vil være beskyttet mod denne type også.

De fleste røgalarmer kører på batteri, som selvfølgelig gør, at det er en alarm trådløs. Det vil sige, at man kan placere dem præcis, der hvor man gerne vil have dem i hjemmet. Fordelen ved røgalarm trådløs hos Grafical.dk, er at de også fungerer som røgalarmer serieforbundet. Det betyder altså, at du man en røgalarm serieforbundet kan tilkoble alle dine alarmer sammen, så de så snart en af dine røgalarmer starter, så starter de alle sammen. Så er man sikker på, at alle i hele huset bliver alarmeret. Du kan købe en billig røgalarm og røgalarmer trådløs hos Grafical.dk, der virker perfekt til formålet.

Gode råd til brug af din røgalarm

1. Anvend så vidt muligt serieforbundne røgalarmer. En røgalarm der er serieforbundet med en anden brandalarm i bygningen vil begynde at udsende advarselsbip så snart en anden røgalarm går i gang. Det sikrer, at du bliver advaret, også selvom du er uden for høreafstand af det område det brænder i.

2. Test din røgalarm med testknappen. Har du været bortrejst i nogen tid, bør du teste om din røgalarm stadig er aktiv. På samme vis bør du teste din brandalarm før vinteren, hvor der oftere bliver tændt op med levende lys.

3. Bemærk om din røgalarm markerer for manglende batteri. Din brandalarm begynder at udsende små bip med ca. et minuts mellemrum, når den er ved at løbe tør for batteri. Sørg altid for at din røgalarm har batteri.

4. Følg altid den medfølgende brugsanvisnings anbefalinger for korrekt opsætning af din brandalarm.

5. I private hjem bør du som minimum have en brandalarm installeret ud for de rum der soves i, i din dagligstue og nær køkkenet. På arbejdspladser er det en god idé med en brandalarm i lokaler hvor der anvendes maskineri eller opbevares brandbare genstande. Det er således en god ide at have mindst en røgalarm på lageret og meget gerne flere. Ligesom der bør være monteret en røgalarm i kontorer med computere og i serverrum mv.  

Tilbehør til din røgalarm

Dine røgalarmer virker ikke særlig godt uden batteri. Udover røgalarm tilbud finder du naturligvis også batteri til røgalarm eller brandalarm. Sørg altid for, at din røgalarm er forsynet med batteri. Med et røgalarm batteri er du altid sikker på, at dine røgalarmer fungerer præcis som de skal. Derudover finder du magneter til montering af vores brandalarm systemer på metallisk overflader.

Husk at du også kan finde andre former for lagerinventar hos Grafical. F.eks. palleløftere og reoler i stål.

Hvordan virker en røgalarm?

Lige meget om det er en røgalarm bedst i test eller en, der måske ikke har klaret skærende så godt, så virker de alle sammen på stort set samme måde. En røgalarm virker enten ved at ved at opfange røgen ved ionisering, som er den fysiske proces, eller ved at opdage røgen ved fotodiode, som er den optiske proces. En nyere røg alarm og måske også en bedst i test røgalarm kan bruge begge dele for optimal sikkerhed. Her hos Grafical.dk finder du super gode serieforbundne røgalarmer og brandalarmer til gode priser. Køb trådløse røgalarmer og godkendte røgalarmer lige her.