Træperler

Træperler til tilbudspriser ✓ Kæmpe udvalg af små og store træperler ✓ Træ perler i mange farver ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Træperler » Køb billige træ perler på Grafical.dk

Vi har billige priser på træ perler til børn og voksne. Køb små og store træperler i natur eller farvede udgaver i flere former. Mange størrelser såsom 20mm og farver såsom pastelfarver at vælge i mellem. Her ser du vores store udvalg af træperler. De fås i et væld af farver og former. Se blandt andet vores neutrale perler af kinesisk bær træ eller de helt flade træperler natur i mørkt træ med synlig åretegning. Grafical.dk har et kæmpe udvalg inden for hobbyartikler - vi har ca. 12.000 varer på lager til billige priser, lav fragtpris og hurtig levering samt mulighed for gratis levering.

Billige træperler

Vi er kendt for vores billige priser på træperler børn samt ikke mindst det store sortiment på webshoppen. Du kan vælge i mellem både små og store træperler til børn i mange størrelser og farver eller bare deres naturlige træfarve. De farvede træperler fås i pakker med blandede farver, i pastelfarver og i enkelte farver. Du kan også vælge træ perler i mange forskellige former og udskæringer.

Træ perler for børn og voksne

Små træperler er en god aktivitet til børn eller som en familie aktivitet. Hvis du køber ind til en institution, hvor der er flere børn der skal deltage i en kreativ aktivitet med træperler, kan du købe nogle større sæt med alle de træ perler du skal bruge.

Grafical.dk er kun en webshop og vi sælger træperler til smykker online på internettet. Hvis du hellere vil købe træ perler i en almindelig butik, kan du måske også købe dem i Panduro Hobby.

Store træperler og store trækugler

Mange søger efter store træperler 20 mm, og det lyder da også som en stor træperle, men vi har dem faktisk meget større, så du kan købe træ perler med en diameter på hele 8 cm. Det er stort. Nogle kalder det også for store trækugler. Naturperler er ikke bare et naturligt og miljøvenligt valg til dine håndværksprojekter, men de tilføjer også en tidløs skønhed til ethvert design. Uanset om du laver smykker, drømmefangere eller pynt til hjemmet, kan vores højkvalitets træ kugler give dit projekt en unik og jordnær æstetik. De kommer i et bredt udvalg af størrelser, former og nuancer, der passer perfekt til ethvert kreativt behov. Gør dit næste DIY-projekt ekstra specielt med vores holdbare og smukt udformede natur perler. Vælg naturlighed og stil med træperler med stort hul eller lille hul.

Stort udvalg af sorte træperler

Her finder du også vores store udvalg af sorte træperler. De fås i flere størrelser. De sorte træperler Panduro store fås i pakker med 40 stk. og op til 180 stk. Du kan også vælge mellem mange andre forskellige farver af billige træperler. Vi er kendt for vores billige priser på sorte træperler samt ikke mindst det store sortiment på webshoppen. Du kan vælge mellem både små og store træperler i mange størrelser 5 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm og 14 mm. Grafical.dk er en webshop og vi sælger kun de sorte træperler online på internettet. Hvis du hellere vil købe træperlerne i en almindelig butik, kan du måske også købe dem i andre hobbybutikker eller stofbutikker.

Sorte træperler til børn er en god familieaktivitet. Hvis du køber ind til en institution, hvor der er flere børn der skal være med i en kreativ aktivitet med røde træperler, kan du købe nogle større sæt med eksempelvis firkantede træperler med bogstaver, som børnene selv skal skrive på. Det kan bruges som træperler til barnevognskæde med navnet på barnet.

Mange søger efter træperler 10 mm, træperler 8 mm, træperler 12 mm, 15 mm eller 20mm, og det lyder da også som en stor træperle, men vi har faktisk perler, der er meget større, så du kan købe en træperle med en diameter på hele 8 cm. Det er stort. Så store er vores sorte træperler ikke helt, der måler den største 14mm i diameter.

Træperler FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om træ perler.

Kan man købe træperler online?

Du kan købe træ perler i et kæmpe udvalg på Grafical.dk. Du kan finde dem i et hav af forskellige størrelser, farver og variationer. Så der er helt sikkert noget for enhver smag. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for hobbyartikler, kontorartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og andet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Hvad bruger man træperler til?

Du kan bruge til mange forskellige hobbyprojekter. De er særdeles oplagte til at bruge armbånd, suttekæder, suttesnore, smykker og meget andet. Har du brug for inspiration eller opskrifter, kan du også finde mange forskellige her på Grafical.dk. Hobbyprojekter er en hyggelig aktivitet for hele familien, som der kan bruges mange timer på.