Træperler

Træperler til tilbudspriser ✓ Kæmpe udvalg af små og store træperler ✓ Træ perler i mange farver ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Træperler i kæmpe udvalg

Stort udvalg af Træperler. Vi har billige priser på træ perler til børn og voksne. Køb små og store træperler i natur eller farvede udgaver i flere former. Mange størrelser såsom 20mm og farver såsom pastelfarver at vælge i mellem. Her ser du vores store udvalg af træperler. De fås i et væld af farver og former. Se blandt andet vores neutrale perler af kinesisk bær træ eller de helt flade træperler i mørkt træ med synlig åretegning. Grafical.dk har et kæmpe udvalg inden for hobbyartikler - vi har ca. 12.000 varer på lager til billige priser, lav fragtpris og hurtig levering samt mulighed for gratis levering.

Billige træperler

Vi er kendt for vores billige priser på træperler samt ikke mindst det store sortiment på webshoppen. Du kan vælge i mellem både små og store træperler i mange størrelser og farver eller bare deres naturlige træfarve.

De farvede træperler fås i pakker med blandede farver, i pastelfarver og i enkelte farver. Du kan også vælge træ perler i mange forskellige former og udskæringer.

Træ perler for børn og voksne

Træperler er en god aktivitet til børn eller som en familie aktivitet. Hvis du køber ind til en institution, hvor der er flere børn der skal deltage i en kreativ aktivitet med træperler, kan du købe nogle større sæt med alle de træ perler du skal bruge.

Grafical.dk er kun en webshop og vi sælger træperler online på internettet. Hvis du hellere vil købe træ perler i en almindelig butik, kan du måske også købe dem i Panduro Hobby.

Store træperler og store trækugler

Mange søger efter store træperler 20mm, og det lyder da også som en stor træperle, men vi har dem faktisk meget større, så du kan købe træ perler med en diameter på hele 8 cm. Det er stort. Nogle kalder det også for store trækugler.

Stort udvalg af sorte træperler

Her finder du også vores store udvalg af sorte træperler. De fås i flere størrelser. De sorte træperler fås i pakker med 40 stk. og op til 180 stk. Du kan også vælge mellem mange andre forskellige farver af billige træperler.

Vi er kendt for vores billige priser på sorte træperler samt ikke mindst det store sortiment på webshoppen. Du kan vælge mellem både små og store træperler i mange størrelser 5 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm og 14 mm.

Grafical.dk er en webshop og vi sælger kun de sorte træperler online på internettet. Hvis du hellere vil købe træperlerne i en almindelig butik, kan du måske også købe dem i andre hobbybutikker eller stofbutikker.

Sorte træperler til børn er en god familieaktivitet. Hvis du køber ind til en institution, hvor der er flere børn der skal være med i en kreativ aktivitet med træperler, kan du købe nogle større sæt med eksempelvis firkantede træperler med bogstaver, som børnene selv skal skrive på. Det kan bruges som træperler til barnevognskæde med navnet på barnet.

Mange søger efter træperler 15 mm eller 20mm, og det lyder da også som en stor træperle, men vi har faktisk perler, der er meget større, så du kan købe en træperle med en diameter på hele 8 cm. Det er stort. Så store er vores sorte træperler ikke helt, der måler den største 14mm i diameter.