Træperler

Her ser du vores store udvalg af træperler. De fås i et væld af farver og former. Se blandt andet vores neutrale perler af kinesisk bærtræ eller de helt flade træperler i mørkt træ med synlig åretegning. Grafical har et kæmpe udvalg inden for hobbyartikler - vi har ca. 12.000 varer på lager til billige priser, lav fragtpris og hurtig levering samt mulighed for gratis levering.

Vi er kendt for vores billige priser på træperler samt ikke mindst det store sortiment på webshoppen. Du kan vælge i mellem både små og store træperler i mange størrelser og farver eller bare deres naturlige træfarve.

De farvede træperler fås i pakker med blandede farver, i pastelfarver og i enkelte farver. Du kan også vælge mellem mange forskellige former og udskæringer.

Træperler er en god aktivitet til børn eller som en familieaktivitet. Hvis du køber ind til en institution, hvor der er flere børn der skal deltage i en kreativ aktivitet med træperler, kan du købe nogle større sæt med alt du skal bruge.

Grafical.dk er kun en webshop og vi sælger træperler online på internettet. Hvis du hellere vil købe træperlerne i en almindelig butik, kan du måske også købe dem i Panduro Hobby.

Mange søger efter store træperler 20mm, og det lyder da også som en stor træperle, men vi har dem faktisk meget større, så du kan købe en træperle med en diameter på hele 8 cm. Det er stort.