Sten tusser

Køb sten tusser til maling på sten til dit næste krea-projekt.  ✓ Stort udvalg ✓ hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Pilot Marker Pintor Fine 1,0 sort
På lager - Levering 1-3 hverdage
Marker Pilot Pintor sort fine - 6 stk
Før DKK 159,00
DKK 127,20 pr. Pakke
Skaffevare

Forventet: 03-10-2022

Sten tusser - Bl.a Posca tusser til sten

Køb sten tusser - se det store udvalg af tusser til at male på sten. Her i varegruppen har vi samlet alle de mange forskellige mærker af tusch til stenmaling som f.eks. Posca tusser til sten, Pilot Pintor tuscher og Artline tuscher til at male på sten.

Sten tusser til at male på sten

Der er flere forskellige måder du kan anvende stentusser, når du maler på sten. Nogen bruger de farverige stentuscher til stenmaling ved at dekorere hele stenen med brug af stentusch. Det er især brugbart, hvis man laver indviklede mønstre eller anvender mange forskellige farver i sit design. Men anvender du udelukkende tuscher til stenmaling, kan det hurtigt blive en lidt dyr løsning. Derfor kombinerer mange deres stenmaling tusch med en god sten maling, der skal påføres med pensel. Men penslen er sværere at kontrollere end en god sten tusch. Derfor går mange deres malearbejde igennem bagefter og tegner alle kanter op med tusser til stenmaling. På den måde får dine malede sten et langt klarere udtryk der står meget mere skarpt, end hvis du kun havde anvendt traditionel akrylbaseret stenmaling. Du kan finde det store udvalg af sten maling lige her.

Kreative ideer med sten tusser

I Grafical.dks kreative univers kan du finde en samling af kreative idéer og guides til sjove kreaprojekter du kan lave med et par sten og tusser til stenmaling. Se den omfattende Male på sten guide lige her.

Posca tusser til sten

Som nævnt ovenfor har vi bl.a. de særdeles populære posca tusser sten i vores storiment. Mange foretrækker at male på sten med Posca sten tusser, og det er da også helt klart nogle af de bedste tusser til formålet på markedet. Men du bør ikke være bange for at prøve alternative mærker inden for tusser til sten. F.eks. er Pilot Pintor stentusser et rigtig godt alternativ til en yderst favorabel pris.

Brug lak efter sten tusser

Med sten tusser kan du skabe utroligt flotte dekorationer til indendørs og udendørs brug. For at give dine malede sten den bedst mulige beskyttelse, bør du give dem et lag lak. Det giver ikke alene stenene en beskyttende overflade, der især kan være vigtig, hvis de skal bruges udendørs - hvor de er udsat for vind og vejr. Men samtidig giver et lag lak også ekstra kraft til farven fra dine stentusser.

Brug tuscher til mere and at male på sten

Vores store udvalg af stentuscher kan i mange tilfælde også bruges til mange andre formål. Mange af de gode stentusser er også brugbare på andre materialer og overflader. Nogle af dem kan bruges som tekstiltusch til at dekorere tøj eller på plastoverflader. Så når vi her kalder dem for sten tusser, skraber vi kun overfladen af disse fantastiske tuschers potentiale.

Sten tusser tilbud

Vi har altid gode priser på vores bedste tusser til sten, men hvis du søger særlige tilbud på stentusser bør du skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så går du ikke glip af det, hvis vi f.eks. kører et Posca tusser til sten tilbud eller har rabat på nogle af vore andre goder stentuscher. Hvis du er skrevet op til nyhedsbrevet deltager du desuden helt automatisk i lodtrækningen om en række fede præmier flere gange om året. Du behøver ikke engang løfte en finger for at kunne vinde produkter fra f.eks. Kay Bojesen, Kähler eller Georg Jensen.
Første gang du skriver dig op til vores nyhedsbrev modtager du en lille velkomstgave i form af en rabatkode. Denne kode kan du jo f.eks. bruge når du har fundet de stentuscher du har brug for, og på den måde få lidt ekstra rabat på dit stentusch køb.

Husk tilbehør til dine sten tusser

Foruden stentusser kan du også få brug for andre hjælpemidler til dit næste stenmalings-projekt. Skal du f.eks. bygge sjove stenfigurer, kan det være en god idé at sørge for, at du har det nødvendige lim til at lime sten sammen. Du finder vores udvalg af stenlim lige her.
Hvis du skal male dyr på sten eller lave sjove figurer, kan det f.eks. også være, at du vil få brug for nogle sjove øjne at sætte på dem. Du finder øjnene her.
Vi vil gerne anbefale, at du limer øjnene fast med f.eks. en limpistol. Også selvom der er tale om selvklæbende øjne.