Øjne og snuder

Her finder du alt i øjne til dekoration af søde figurer, bamser eller dukker. Øjnene kan fås i flere forskellige varianter, alt efter hvordan du vil sætte dem fast på emnet - det kan enten være øjne til pålimning, påsyning eller som er selvklæbende. Du kan også bruge øjnene til at bruge til figurer lavet af materialet Silk- og Foam Clay.

De mest populære øjne i sortimentet er vores rulleøjne i forskellige størrelser. Rulleøjnene kan du få både med og uden klæb, samt med bagsidehul til at sy fast med. Rulleøjnene kommer i mange størrelser og varianter, og du kan derfor kigge sortimentet igennem, om du blot har brug for en enkelt størrelse, eller om du kan bruge et af de billige størrelsessortimenter, hvor du får mere for pengene :-)

Skal du lave din egen bamse, kanin, eller hun måske? Hertil kan du også finde søde øjne og snuder i sortiment, hvor de sættes fast med låseskive. Låseskiven på øjnene og snuder, giver et mere holdbart resultat, som kan holde til at være med børnene på farten alle steder.

Hvis du har fået fat i øjne uden klæb eller påsyningshul, så skal du have gang i limen. Du kan finde masser af forskellige limtyper, alt efter hvad du selv bedst kan lide at arbejde med, og hvad der selvfølgelig hæfter bedst i det materiale du skal bruge det på.

Du kan selvfølgelig også finde masser af billigt sytråd, hvis du hellere vil bruge øjnene, som er beregnet til påsyning i stedet.