+10.000 kundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

Sort Plastik Rulle - Bestil sorte plast ruller her

Kan man bruge en sort plastik rulle til at dække mod ukrudt?

Havearbejde kan være hyggeligt nogle gange, men i længden bliver det irriterende at fjerne ukrudt hele tiden.

Vi har et alternativ til dig, så du kan få mere tid til at nyde haven fra hængekøjen fremfor at luge ukrudt.

Hvis du dækker dine bede eller køkkenhave til med sort plast, så kan ukrudtet nemlig ikke gro. Du kan også bruge en desideret ukrudtsdug, men det er noget dyrere end en sort plastik rulle.Du kan bestille sort plastik til afdækning af dine bede lige her hos Grafical.dk

Hvilken sort plastik rulle skal jeg så vælge?


Vi har 2 typer plastruller, der ikke er perforerede. Forskellen er tykkelsen på dem, hvor den ene er 0,07 mm tyk og den anden er 0,15 mm tyk. Begge er lavet af sort PE og måler 2 m x 50 m. Plastik rullen leveres hvor den er foldet 1 gang, så den måler 1 m x 50 m. Begge af disse typer kan anvendes til at dække ukrudt, så det kommer mest an på hvor tyk og hvor meget sort plastik ukrudt afdækning man har behov for.

Du kan også købe en rulle sort topfolie, der er perforeret, så du kan rive stykker af i målene 130 cm x 170 cm. Der er ca. 200 ark sort plastik på en rulle.
Landmænd bruger også tit sort plastik til roekuler, som anvendes som en beskyttende afækningsplast.  Det giver en god beskyttelse imod vind og vejr, men det kan være en god ide at holde øje med sit sort plastik til roekuler, så man undgår skader ved vanskelig vejr og vind.

Du kan se og bestille alt vores plastfolie her >>Foto af sort plastik rulle

Fordele og ulemper ved sort plastik rulle kontra fibertex o.lign.

Der debateres livligt på flere have-forummer om den bedste løsning til at afdække ukrudt. Nogen mener, at det er bedst at bruge ukrudtsdug, men at det samtidig er så dyr en løsning, at de ikke vil betale for det.

Der er også nogen, der har forsøgt sig med at bruge sorte plastiksække eller affaldssække og så sprætte dem op og lægge dem på som sort plastik til afdækning. Men det er også et stort arbejde og de skal holdes fast med sten eller lignende, og de går med tiden også nemt i stykker, så du har sort plastik overalt i haven.

Vælg en sort plastik rulle i en god kraftig kvalitet


Du skal nok være opmærksom på at købe en sort plastik rulle i en kraftig kvalitet, så afdækningsplasten kan holde til lidt mere, og så sørge for at få det lagt ned, så det ikke blafrer og slides.

Bonderøven på DR1 har flere gange brugt en sort plastik rulle til at lægge ned omkring bl.a. nyplantede hækplanter og i urtehaven. Det ser ud til, at han godt kan genbruge det sorte plastik som afdækningsplast flere gange.
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Telefontider:

Mandag - Fredag
8.30-11.45 og 12.15-14.00

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top