Pengekasse

Pengekasse kan købes billigt online. Find en billig penge kasse på Grafical.dk ✓ God kvalitet ✓ Prisgaranti ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Pengekasse sort 90x240x300mm bnt
1 anmeldelser
Skaffevare

Forventet: 14-03-2024

Pengekasse » Køb pengekasser billigt online

Køb pengekasse til Danmarks billigste priser på Grafical.dk. Vælg mellem flere modeller, størrelser og farver. Pengekasserne har møntbakke, lås og nøgle. Se smart møntbakke som gør optælling hurtigere. Grafical.dk har også Kasseapparater | Scannere, Lommeregnere og Kasseblokke. Nu er det blevet lettere at undvære kuverten til at opbevarer pengene i, for Grafical.dk sælger pengekasser til de laveste priser, at alle kan være med. Kig videre her på siden og find en penge kasse, der passer perfekt til dit behov.

På webshoppen kan du vælge pengekasse i flere prisklasser. Vi har helt sikkert også en penge kasse for dig. Vi har dog desværre ikke en pengekasse med møntindkast, som jeg kan huske, at jeg havde som barn og som fungerede lidt som en sparebøsse. Man kunne godt forestille sig, at en pengekasse med møntindkast også kunne bruges til vejboder, hvor man sælger jordbær, honning, kartofler o.lign., så folk kunne smide pengene i pengekassen uden at de bliver fristet af, hvor mange penge, der ligger i den.

Pengekasse i stort udvalg

Hvis du har du brug for at optælle din kasse ofte, så har vi pengekasser med en speciel møntbakke, som gør det meget nemmere at foretage kasseeftersyn uden at skulle røre ved mønterne. Alle vores pengekasser har nøgle, møntbakke og lås. Størrelser fra lille, medium og stor pengekasse.

En pengekasse er alletiders at have med til det lokale loppemarked. Altså hvis du har en bod, hvor du måske sælger ud af børnenes aflagt legetøj. Det kan også være at du sælger hjemmelavede smykker. Når du har pengekassen lige ved hånden er det nemt, at lave en hurtig handel, og du har et godt overblik over dagens indtægt. Husk at inden du næste gang drager af sted med din bod til loppemarkedet, skal du lige ind forbi Grafical.dk for at at købe din nye pengekasse. Du bestemmer helt selv, om det skal være en pengekasse med møntbakke eller bare være en almindelig pengekasse med lås.

I vores store udvalg kan du finde både en lille pengekasse og en pengekasse, der er lidt større. Det afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge den til. Under alle omstændigheder kan du finde en rigtig billig pengekasse lige her på siden. Er du træt af en gammel pengekasse og leder efter en ny pengekasse med nøgle? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Grafical.dk har vi masser af billige pengekasser, der bliver leveret rigtig hurtigt til adressen.

Nyhed - Nyt sortiment af pengekasser fra svenske Büngers

Du kan nu vælge i mellem et endnu større udvalg af pengekasser, idet vi har fået et nyt svensk mærke ind af pengekasser med møntbakke i forskellige farver og størrelser. Du kan godt bruge pengekasserne som dansk møntbakke, men de er opdelt i 6 rum, så de passer sådan set til alle typer af mønter. Det ser ikke ud til, at der er møntindkast eller møntsprække ovenpå disse pengekasser, så du skal åbne pengekassen med en af de to medfølgende nøgler, og lægge mønterne eller sedlerne ned i kassen.

Som supplement til boden er det en god idé at have en mappe med hvor der evt. er billeder af nogle af de andre smykker du har lavet. Så kan folk bestille hos dig og du kan skrive det hele ned på en af vores billige blokke.

Vi har desværre ikke pengekasse med kodelås, men vi har pengekasse med møntbakke i flere størrelser og farver. Der er 5 rum i møntbakken på vores små pengekasser. Vi har dog også en rigtig smart stor pengekasse fra Esselte, hvor der er en special opdeling af møntbakken, så du hurtigere kan tælle mønterne i din kasse med lås.

På Grafical.dk kan du købe pengekasse online til direkte levering på kontoret eller derhjemme. Hvis du foretrækker at handle i en almindelig butik, kan du sikkert også købe en pengekasse i forretninger såsom Føtex, Tiger, Silvan, Biltema, Bilka eller Harald Nyborg. Vi har et meget stort udvalg af varer på webshoppen, så du kan som eksempel også købe en vasketøjskurv hos os eller plastkasser såsom en pilleæske.

Værd at overveje, når du køber pengekasse

Inden du køber en ny pengekasse er der en række kriterier, der er værd at tage med i dine overvejelser.

Størrelse: Vælg en pengekasse, der passer til dine behov og det antal værdigenstande, du ønsker at opbevare.

Sikkerhed: Undersøg låsemekanismen og sikkerhedsfunktionerne for at sikre, at den opfylder dine krav til beskyttelse.

Brandsikkerhed: Hvis du har behov for at beskytte dine dokumenter mod brand, bør du overveje en pengekasse med brandsikring.

Materialer: Tjek materialerne, den er lavet af, for at sikre, at den er holdbar og robust.

Pengekasser med møntbakke

Hvis du arbejder i butik eller er kasserer i en forening, så vil du sikkert gerne spare tid på at tælle kasse op. Optælling af pengekasser sker ofte sidst på dagen, når du gerne vil holde fri, så jo hurtigere du kan gøre det jo bedre. Her er pengekasser med møntbakke helt klart en fordel, fordi det er meget hurtigere at tælle mønterne, når de er sorterede efter 25 øre, 50 øre, 1 kroner, 2 kroner, 5 kroner, 10 kroner og 20'ere. Har du fundet en interessant pengekasse, eller er du stadig på udkig? Hvis du har spørgsmål til en specifik pengeboks, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med, at find frem til den pengekasse, der er bedst til dig.

Pengekasse FAQ

Her ses spørgsmål og svar som andre har haft omkring pengekasser.

Hvad er en pengekasse?

En pengekasse er en lille kasse med lås man bruger til at opbevarer mønter og sedler i.

Hvor kan jeg købe pengekasser?

Du kan købe billige pengekasser på Grafical.dk til hurtig levering.

Hvor kan jeg få en pengekasse med lås?

På Grafical.dk kan du købe pengekasser med lås og nøgle, så du er helt sikker på, at pengene er låst og man ikke kan komme i pengekassen.

Kan jeg få pengekasser i farver?

Vi har flere forskellige varianter af pengekasse. Du kan få pengekasse i hvid, sort, rød og meget mere på Grafical.dk

Hvordan åbner jeg en pengekasse, hvis jeg har glemt koden eller mistet nøglen?

Hvis du har glemt koden eller mistet nøglen til din pengekasse, bør du først prøve at gendanne koden ved at følge producentens instruktioner. Hvis dette ikke er muligt, bør du kontakte producenten eller en kvalificeret låsesmed for at få hjælp til at åbne pengekassen sikkert.

Hvor kan jeg få hjælp til at vælge den rigtige pengekasse til mine behov?

Hos Grafical.dk sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette pengekasse til dine behov. Vi har et stort udvalg af forskellige pengekasser, og vores kundeservice er i topklasse.

Kan jeg få en penge kasse med elektronisk lås?

Ja, mange moderne penge kasser leveres med elektroniske låsesystemer. Det er dog stadig mest almindeligt med en penge kasse med nøgle.

Er en penge kasse nødvendig, hvis min forretning primært bruger elektroniske betalingsmetoder?

Selvom mange forretninger primært bruger elektroniske betalingsmetoder, kan det stadig være nyttigt at have en penge kasse til at håndtere kontanter fra tid til anden.