Silkebånd

Silkebånd i super flotte farver. Bestil silkebånd med tryk til dekoration eller gaveindpakning her. ✓ Billige priser ✓ Lav fragt ✓ Hurtig levering

Silkebånd » Køb rødt bånd af silke online her

Køb silkebånd online på Grafical.dk. Her på siden har vi et stort udvalg af silkebånd og satinbånd. Silkebåndene findes i mange flotte farver og forskellige størrelser. Du kan både finde et bredt silkebånd 38 mm eller et smalt silkebånd 3 mm. Vores udvalg af bånd byder også på silkebånd med tryk og sortimentspakninger med assorterede farver. Der er altid masser af tilbud at hente på vores bånd og hvis du bestiller lagervarer i dag, så er du garanteret en lynhurtig levering.

Bliv kreativ med silkebånd

Man kan bruge silkebånd til så mange forskellige formål. Det kan blandt andet bruges til pynt på tøj, pynt til festen eller gaveindpakning. Blandt andet kan du her på Grafical.dk købe blåt silkebånd til dåbskjole eller du kan købe silkebånd lyserød bånd til dåbskjole. Så står du og mangler sløjfer til dåbskjoler, så finder du her utrolig billig silke bånd og satinbånd, som kan bruges som dåbs bånd. Mange bruger også en kombination af bånd til både dåbskjolen, indbydelser og bordpynt, så man på den måde bruger de samme materialer, så man kan se, at festen har en rød tråd. Så er der virkelig gjort noget ud af hver mindste detalje. Mange bruger også silkebånd til håret til konfirmationen eller bryllupsfesten. Her er der rigtig mange der bruger et silkebånd hvid til at vikle om håret eller lave et flot silke pandebånd af.

Hvor finder jeg silkebånd med tryk henne?

Vores silkebånd med tryk kan blandt andet bruges til pynt. For eksempel har vi nogle hvor der står wedding på, som man kan sætte rundt om et syltetøjsglas og derefter lægge en lyskæde ned i glasset. Det ser super flot ud som borddekoration til brylluppet eller på en bænk lige uden for døren til festen. Man kan også bruge et smalt eller bredt silkebånd rundt om brudebuketten. Det er altid en god ide enten at bruge de samme farver eller det samme bånd som går igen. Det giver et flot og stilfuldt helhedsbillede.  

Køb rødt bånd af silke

Man kan også bruge for eksempel et rødt silkebånd til gaveindpakning, i stedet for det traditionelle gavebånd. Et rødt bånd gør sig altid godt, hvad end det er til en julegave eller en fødselsdagsgave. Men man kan bruge lige den farve, som man synes passer til den gave, man skal have pakket ind. Vi har alle farver fra blå silkebånd til sort silkebånd. Det er altid flot at benytte sig af silkebånd, for at give udsmykningerne et ekstra pift og som prikken over i'et.
Jeg har selv brugt et rødt bånd, som snor til at hænge julekugler op med. Man kan selvfølgelig også bruge andre farver, men et rødt silkebånd giver bare så god julestemning sammen med julekuglerne. Har børnene lavet en perleplade eller påskeæg der skal op at hænge, kan man sætte et silkebånd i, i stedet for en kedelig hvid sytråd.

Find silkebånd på Grafical.dk

Hvad end du skal bruge bånd til dåbskjole, gavebånd stof, bånd til håret eller noget helt andet, så finder du altid silkebånd, satin bånd, grosgrain bånd eller andre slags bånd til super billige priser på Grafical.dk. Husk at du ikke må glemme at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Ved at gøre dette, sikrer du dig, at du altid får besked direkte i din indbakke, når vi har skarpe priser på silke bånd eller kampagner på andre spændende varegrupper. Du kan også tilmelde dig som bruger. Det er ganske gratis og for hver bestilling du laver optjener du 5% i bonus, som du kan gøre brug af på en fremtidig ordre. På den måde kan du altid spare lidt ekstra når du handler her hos os.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtig kundeservice på mail eller telefon.

Silkebånd FAQ

Har du spørgsmål til vores silke bånd, så kan du nedenfor se de ofte stillede spørgsmål, som andre har haft til bånd i forbindelse med deres køb.

Hvor køber man silkebånd?

På Grafical.dk finder du et stort udvalg af silke bånd i mange flotte farver og forskellige størrelser.

Hvilke størrelser kan man få silkebånd i?

Vi forhandler silkebånd 38 mm, 20 mm, 15 mm, 10 mm og 3 mm her på Grafical.dk.