Dåbsbånd

Dåbsbånd i de helt rigtige farver. Køb dit bånd til dåbssløjfe online på Grafical.dk ✓ Prisgaranti ✓ Lav fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Dåbsbånd » Bestil dåbs bånd til dåbskjolen her

Når man skal holde barnedåb er der mange ting man skal tage stilling til. For eksempel skal man overveje hvilket dåbsbånd man skal sætte rundt om dåbskjolen. Her på Grafical.dk har vi dåbs bånd til både piger og drenge. Det er helt op til en selv hvilken farve man ønsker at dåbsbåndet skal være. Båndet kan både være lyserød, blå, lilla, grøn eller hvid. Her på Grafical.dk finder du både silkebånd til dåbskjole, satinbånd eller grosgrain bånd, som kan bruges som sløjfer til dåbskjoler.

Dåbsbånd med sløjfe

Når dit barn skal døbes, så får dåbskjolen altid lidt ekstra opmærksomhed. Derfor er det en god ide at vælge nøje hvilket slags bånd til dåbskjole man skal have, som får kjolen til at se ekstra fin ud. Er du på udkig efter sløjfer til dåbskjoler, så finder du her vores udvalg af billige dåbsbånd her. Vi har dåbs bånd i forskellige størrelser. For eksempel har vi dåbsbånd 3 mm, 5 mm, 20 mm og 38 mm. Man kan bruge et bredt dåbsbånd rundt om maven og ved armene kan man bruge et helt smalt bånd. Får at få dåbskjolen og festen til at hænge sammen i en rød tråd, kan man bruge resterne af dåbsbåndet til pynt på bordet. Her kan man for eksempel bruge et syltetøjsglas til lys og binde båndet rundt om.

Dåbs bånd til piger og drenge

Vi har meget smukke farver at vælge imellem. Vi har blandt andet dåbsbånd blå og dåbsbånd rosa, som er de farver, som oftest bliver brugt til dåbssløjfe. Man kan selvfølgelig også købe det i andre farver. Fandt du ikke den farve du ønskede, kan du med fordel kigge i vores varegrupper med silkebånd, satinbånd eller grosgrainbånd. Når du bestiller lagervarer på Grafical.dk, så kan du altid forvente en lynhurtig levering af dine varer.

Sløjfer til dåbskjoler

En barnedåb er for forældre altid en stor og betydningsfuld dag, hvor det hele gerne må være lidt ekstra fint. Mangler du den perfekte dåbssløjfe til dåbskjolen, så er du nemlig kommet til det helt rigtige sted. Vi har bånd til dåbssløjfer i de flotteste farver. Mange dåbskjoler går i arv, men det kan være nødvendigt at skifte dåbsbåndet ud til en anden sløjfe dåbskjole, eller hvis man som forældre ønsker at sætte et personligt præg på kjolen med et anden slags dåbsbånd med sløjfe.

Fandt du ikke et dåbsbånd grøn på Grafical.dk?

Hvad end du skal bruge bånd til dåbskjole, bånd til håret eller til borddekoration, så finder du altid dåbsbånd eller andre slags bånd til super billige priser på Grafical.dk. Husk at du ikke må glemme at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Ved at gøre dette, sikrer du dig, at du altid får besked direkte på mail, når vi har skarpe priser på dåbs bånd eller kampagner på andre spændende varegrupper. Du kan også tilmelde dig som bruger. Det er ganske gratis og for hver bestilling du laver optjener du 5% i bonus, som du kan gøre brug af på en fremtidig ordre. På den måde kan du altid spare lidt ekstra når du handler her hos os.

Dåbsbånd FAQ

Her kan du se de mange spørgsmål, som andre også har haft om dåbs bånd.

Hvor kan man købe dåbsbånd?

På Grafical.dk har vi et fint udvalg af dåbsbånd i forskellige størrelser og farver. Her kan du helt sikkert finde det bånd til dåbskjole, som du står og mangler.

Hvad er dåbsbånd lavet af?

De fleste dåbsbånd med sløjfe til dåbskjolen er lavet af silke, satin eller grosgrain. Det er et af de stoffer, som de fleste vælger som dåbs bånd.