Satinbånd

Satinbånd til super skarpe priser. Køb satin bånd og få det leveret lige til døren ✓ Prisgaranti ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Satinbånd » Stort udvalg af flotte satin bånd

Køb satinbånd online på Grafical.dk. Her på siden har vi et stort udvalg af satinbånd og silkebånd. Satinbåndene findes i mange flotte farver og forskellige størrelser. Du kan både finde et bredt satinbånd 38 mm eller et smalt satinbånd 3 mm eller satinbånd 10 mm. Vores udvalg af bånd byder også på satinbånd med tekst og sortimentspakninger med assorterede farver. Der er altid masser af tilbud at hente på vores bånd og hvis du bestiller lagervarer i dag, så er du garanteret en lynhurtig levering. Satinbåndet er i en flot blank kvalitet på begge sider, hvilket giver et flot resultat lige meget hvordan du vender det.

Satinbånd til dåbskjole og andre formål

Man kan bruge satinbånd til så mange forskellige formål. Det kan blandt andet bruges til pynt på tøj, pynt til festen eller gaveindpakning. Blandt andet kan du her på Grafical.dk købe blå satinbånd til dåbskjole eller du kan købe satinbånd gammelrosa til dåbskjole. Så står du og mangler et flot satin bånd til dåbskjolen, så finder du her utrolig billig satin bånd og silkebånd, som kan bruges til dåbskjolen. En mulighed er også at tilføje blondebånd, som kan bidrage til at bryde looket på en elegant måde. Mange bruger også en kombination af bånd til både dåbskjolen, indbydelser og bordpynt, så man på den måde bruger de samme materialer, så man kan se, at festen har en rød tråd. Så er der virkelig gjort noget ud af hver mindste detalje. Mange bruger også satinbånd til håret til konfirmationen eller bryllupsfesten. Her er der rigtig mange der bruger en creme farve eller hvidt satinbånd til at vikle om håret eller lave et flot pandebånd af.

Hvor finder jeg satinbånd med tekst henne?

Vores satinbånd med tryk kan blandt andet bruges til pynt. For eksempel har vi nogle bånd, hvor der står wedding på, som man kan sætte rundt om et syltetøjsglas og derefter lægge en lyskæde ned i glasset. Det ser super flot ud som borddekoration til brylluppet eller på en bænk lige uden for døren til festen. Man kan også bruge et smalt eller bredt satinbånd rundt om brudebuketten. Det er altid en god ide enten at bruge de samme farver eller det samme bånd som går igen. Det giver et flot og stilfuldt helhedsbillede.  

Køb rødt bånd af satin

Man kan også bruge for eksempel et rødt satinbånd til gaveindpakning, i stedet for det traditionelle gavebånd. Et rødt bånd gør sig altid godt, hvad end det er til en julegave eller en fødselsdagsgave. Men man kan bruge lige den farve, som man synes passer til den gave, man skal have pakket ind. For eksempel er satinbånd grøn også en flot farve at vælge, sammen med brune, gule eller råhvide farver, som giver flotte natur farver. Vi har alle farver fra satinbånd blå til sort satinbånd. Det er altid flot at benytte sig af satinbånd, for at give udsmykningerne et ekstra pift og som prikken over i'et.
Jeg har selv brugt et rødt bånd af satin, som snor til at hænge julekugler op med. Man kan selvfølgelig også bruge andre farver, men et rødt satinbånd giver bare så god julestemning sammen med julekuglerne. Har børnene lavet en perleplade eller påskeæg der skal op at hænge, kan man sætte et satinbånd i, i stedet for en kedelig hvid sytråd.

Find satin bånd på Grafical.dk

Hvad end du skal bruge bånd til dåbskjole, gavebånd stof, bånd til håret eller noget helt andet, så finder du altid satinbånd, silke bånd, grosgrain bånd eller andre slags bånd til super billige priser på Grafical.dk. Husk at du ikke må glemme at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Ved at gøre dette, sikrer du dig, at du altid får besked direkte i din indbakke, når vi har skarpe priser på satin bånd eller kampagner på andre spændende varegrupper. Du kan også tilmelde dig som bruger. Det er ganske gratis og for hver bestilling du laver optjener du 5% i bonus, som du kan gøre brug af på en fremtidig ordre. På den måde kan du altid spare lidt ekstra når du handler her hos os.

Hvis du skal bruge satinbånd som pynt, har vi også mange forskellige artikler til dekorering. Slip fantasien løs, og se vores store udvalg. Der er både artikler i træ, plast, glas, keramik og porcelæn. Har du nogle spørgsmål til det du skal bestille, kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice, som altid hjælper med et smil. De kan hjælpe dig både over telefonen og via mail.

Satinbånd FAQ

Har du spørgsmål til vores satin bånd, så kan du nedenfor se de ofte stillede spørgsmål, som andre har haft til bånd i forbindelse med deres køb.

Hvor køber man satinbånd?

På Grafical.dk finder du et stort udvalg af satin bånd i mange flotte farver og forskellige størrelser.

Hvilke størrelser kan man få satinbånd i?

Vi forhandler satinbånd 38 mm, 20 mm, 15 mm, 10 mm og 3 mm her på Grafical.dk.

Hvad bruger man satinbånd til?

Man kan bruge det til tøj til for eksempel dåbskjolen, konfirmationskjolen eller som udsmykning til håret. Man kan også bruge satin bånd til gaveindpakning eller som dekoration til den helt store fest.