Vægur

Køb vægur online på Grafical.dk. Vi har et stort udvalg af smarte vægure. Hvilket væg ur synes du bedst om? ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Vægur Unilux Attraction grå ø22cm magnetisk
Før DKK 229,00
DKK 206,10 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vægur Leitz WOW gul
Skaffevare

Forventet: 19-04-2021

Vægur Leitz WOW hvid
Skaffevare

Forventet: 19-04-2021

Vægur Leitz WOW pink
Skaffevare

Forventet: 19-04-2021

Vægur Leitz WOW blå
Skaffevare

Forventet: 19-04-2021

Vægur Tempus med temperatur Ø30,5cm sølv
Før DKK 299,00
DKK 269,10 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 16-04-2021

Vægur - Flotte vægure - Køb væg ure til væggen

Søger du et flot og billigt vægur til hjemmet eller kontoret, er du kommet til det rette sted. Her finder du Graficals store vægur udvalg, og der er masser af vægure at vælge imellem. Hvad end du søger et lille væg ur eller et stort vægur er har vi masser at vælge imellem. Det gælder naturligvis også, når det kommer til farvevalg. Her finder du f.eks. et eftertragtet sort vægur samt mange andre farver ur til væg.

Vægure giver et hurtigt overblik over klokken

Med et vægur er det altid hurtigt at få overblik over klokken, hvis dit væg ur bliver hængt strategisk. På et kontor kan et vægur f.eks. være en perfekt måde at visualisere hvad klokken er i forskellige tidszoner. Hvis din virksomhed ofte er i kontakt med personer i forskellige verdensdele kan vægure være den nemmeste måde at holde styr på, hvad klokken er i deres respektive byer. På den undgår du at dine medarbejdere/kolleger ringer til en forhandler, leverandør eller kunde på et uheldigt tidspunkt.

Væg ur med tal

Nogle foretrækker et stort vægur der ikke kombinerer tal og viser. Det har vi naturligvis også i vores store sortiment af ure til væg. Du kan vælge vægure i forskellige materialer og farver såsom vægur træ eller et sort vægur. Vi har lige fået en helt ny serie af design vægure fra Leitz, der hedder WOW og fås i nogle virkelig friske farver, der liver op på kontoret. Hvis du godt kan lide vægure med løse tal, så har vi et gør det selv ud, hvor du køber et urværk og en urskive med tal som sidder på en uens måde, så de ser ud til at være løse. Du kan male på urskiven, så dit vægur bliver mere personligt og passer til din helt egen stil og farver.

Supplement til ure til væggen

Når du er i gang med at kigge på nyt ur til væg, kan du med fordel supplere dit vægur med et whiteboard af høj kvalitet. Eller hvad med en mere traditionel opslagstavle i kork?

Stort vægur

På kontoret har vi i vores mødelokale opsat et stort vægur, som vi bruger til på en diskret måde at holde øje med, at møderne ikke kommer til at være for længe. På den måde kan du lige kigge op på væg uret og begynde lige så stille at afrunde mødet på en god måde.

Radiostyret vægur

Glemmer du også at få stillet urene om til vintertid og sommertid? Med et radiostyret vægur behøver du ikke at tænke på at stille dit væg ur to gange årligt, for det retter nemlig selv tiden til. Vi sælger både ure til væg som er radiostyret og væg ure der skal stilles manuelt. Et manuelt væg ur er lidt billigere end et vægur radiostyret.

Mangler du en nem måde at hænge dine ure op på? Så overvej 3M Command Strips.