Vægure

Køb vægur online på Grafical.dk. Vi har et stort udvalg af smarte vægure. Hvilket væg ur synes du bedst om? ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Vægur Leitz WOW grøn
Før DKK 389,00
DKK 311,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 10-02-2023

Væg ur udendørs metal Unilux
1 anmeldelser
Før DKK 1.149,00
DKK 919,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 06-02-2023

Vægur Leitz WOW hvid
Skaffevare

Forventet: 10-02-2023

Vægur Unilux Magnet sort/metal ø30cm
Før DKK 449,00
DKK 359,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 06-02-2023

Vægur Leitz WOW gul
Skaffevare

Forventet: 10-02-2023

Vægur Leitz WOW pink
Skaffevare

Forventet: 10-02-2023

Vægur Leitz WOW blå
Skaffevare

Forventet: 10-02-2023

Vægur Leitz WOW isblå
Før DKK 389,00
DKK 311,20 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 10-02-2023

Vægur » Flotte vægure » Alt i væg ure til væggen

Søger du et flot og billigt vægur til hjemmet eller kontoret, er du kommet til det rette sted. Her finder du Graficals store vægur udvalg, og der er masser af vægure at vælge imellem. Hvad end du søger et lille væg ur eller et stort vægur er har vi masser at vælge imellem. Det gælder naturligvis også, når det kommer til farvevalg. Her finder du f.eks. et eftertragtet sort vægur samt mange andre farver selvklæbende ur til væg. Vi har alt fra almindelige store ure til væggen til digitalt vægur, som selvfølgelig også er et lydløst vægur eller et ur i træ til væg.

Vægure giver et hurtigt overblik over klokken

Med et vægur er det altid hurtigt at få overblik over klokken, hvis dit væg ur bliver hængt strategisk. På et kontor kan et stor vægur eller retro ur til væg f.eks. være en perfekt måde at visualisere hvad klokken er i forskellige tidszoner. Hvis din virksomhed ofte er i kontakt med personer i forskellige verdensdele kan vægure være den nemmeste måde at holde styr på, hvad klokken er i deres respektive byer. På den undgår du at dine medarbejdere/kolleger ringer til en forhandler, leverandør eller kunde på et uheldigt tidspunkt. Ure til væg kan også være med til at skabe flot design på kontoret eller i hjemmet. Selvom man ikke nødvendigvis skal bruge tiden i London, er der stadig flere, der har forskellige vægur med tal, der viser tiden i London, New York, Tokyo osv., fordi det ser godt ud. Der er masser af muligheder med et fedt træ vægur, stor ur til væg eller vægur digital fra Grafical.dk.

Kan man få væg ur med tal?

Nogle foretrækker et stort vægur der ikke kombinerer tal og viser. Det har vi naturligvis også i vores store sortiment af træ ur til væg med løse tal. Du kan vælge vægure i forskellige materialer og farver såsom vægur træ eller et vægur sort. Vi har lige fået en helt ny serie af design vægure fra Leitz, der hedder WOW og fås i nogle virkelig friske farver, der liver op på kontoret. Hvis du godt kan lide stort vægur med løse tal, så har vi et gør det selv ur, hvor du køber et urværk og en urskive med tal som sidder på en uens måde, så de ser ud til at være løse. Du kan male på urskiven, så dit vægur bliver mere personligt og passer til din helt egen stil og farver. Det er også muligt at købe et urværk til vægur hos Grafical.dk som er super populært blandt vores kunder. Her får du visere til vægur og kan selv designe tallene, som skal stå på væggen. Med bare en viser til vægur, kan du helt selv bestemme, hvordan dit vægur design skal være. Det er da super smart med sådan et ur væg!

Stort udvalg af billige vægure

Skal du have et digital vægur eller et køkkenur til væg? Mangler du et vægur til børn, så værelset bliver helt perfekt? Hos Grafical.dk finder du alt, du skal bruge indenfor ure væg. Hos os kan du få et stort ur til væggen, der passer til alle værelserne. Køb et billigt stort væg ur hos Grafical.dk i dag, og du får leveret direkte til adressen indenfor et par dage. Om det skal være et stueur til væg eller bare et almindeligt ur til væg med tal på en af værelserne er helt op til dig.

Ur til væggen

Et ur er en nødvendighed, og noget der eksistere i det fleste husholdninger i Danmark. Selvom verdenen i dag er blevet meget mere digital, og vi alle sammen går rundt med vores telefoner, hvor vi altid kan følge med i, hvad klokken er, så er der mange, der sætter pris på et almindeligt ur til væggen i form af et ur væg. Vil du dog gerne have, at dit væg ur er lidt mere smart, så er det også muligt at få et LED vægur, som er et lidt mere moderne vægur. Sådan et digitalt vægur kan både være et vægur med lys og et lydløs vægur, hvis man er træt af at høre på den lyd, der kommer fra et ur. På den måde får du et vægur der ikke tikker og samtidig kan den alle mulige smarte ting, som et andet stort ur til væg nok ikke kan. Det kan også være en fordel med et vægur lydløst, hvis det skal stå på et værelse, så man ikke skal høre på lyden, når man skal sove.

Supplement til ure til væggen

Når du er i gang med at kigge på nyt ur til væg, kan du med fordel supplere dit vægur med et whiteboard af høj kvalitet. Eller hvad med en mere traditionel opslagstavle i kork? Til et møde kan det godt virke uhøfligt at kigge ned på sit armbåndsur, fordi man kommer til at virke som om, man ikke synes at mødet er særlig vigtigt. Med et diskret placeret ur til væggen bagved dine gæster, kan du ubeset holde øje med tiden, uden at de andre mødedeltagere lægger mærke til det.

Stort vægur

På kontoret har vi i vores mødelokale opsat et stort vægur, som vi bruger til på en diskret måde at holde øje med, at møderne ikke kommer til at være for længe. På den måde kan du lige kigge op på væg uret og begynde lige så stille at afrunde mødet på en god måde.

Radiostyret vægur

Glemmer du også at få stillet urene om til vintertid og sommertid? Med et radiostyret vægur behøver du ikke at tænke på at stille dit væg ur to gange årligt, for det retter nemlig selv tiden til. Vi sælger både store ure til væg som er radiostyret og væg ure der skal stilles manuelt. Et manuelt væg ur er lidt billigere end et vægur radiostyret.

Så om du skal have fat i et kæmpe vægur, vægur med dato eller skal have gang i din helt nye ur væg med forskellige tider fra verdenen, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Grafical.dk finder du vægur tilbud rigtig ofte, så du kan spare gode penge. Se vores vægur billige lige her på siden, og bestil i dag til en hurtig levering.

Mangler du en nem måde at hænge dine ure til væg op på? Så overvej 3M Command Strips.

Kan man købe væg ur online?

Hvorfor bruge tid på at køre ud til en fysisk ur forretning, når du kan spare tiden og besværet og bestille et nyt væg ur online på Grafical.dk. Her kan du vælge mellem en hel masse forskellige væg ure både til væggen i kontoret, køkkenet, mødelokalet eller et klasseværelse. Et vægur med tal gør det lettere at se, hvad klokken er mere præcist. Vil du gerne have et vægur træ, har vi også flere modeller af vægure træ, som vil fungerer fint som et naturligt ur til væg.