Luftrenser

Køb luftrenser på tilbud til en hurtig levering. Stort udvalg af luftrensere. ✓ Fri fragt ✓ Bedst i test ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Hombli HEPA 13 Filter
På lager - Levering 1-3 hverdage

Luftrenser » Køb billige luftrensere her

Her kan du finde en god og billig luftrenser til hjemmet, kontoret mm. Vi har både luftrensere og reservedele til dem i form af f.eks. nye filtre. Med en luftrenser sikrer du dig et godt arbejdsmiljø og en ren luft at indånde uden støv og lugt. Vi har luftrensere i forskellige størrelser, men selv den mindste luftrenser vil være synlig i et lokale. Derfor er vores udvalg af luftrensere udvalgt for både deres praktiske evner og deres smukke design.

Hvad bruger man en luftrenser til?

Luftrensere bruges bl.a. til at rense luften for røg, lugt, støvmider og støv så du kan få et bedre indeklima, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Arbejder du et sted, hvor der f.eks. er rygning tilladt. En luftrenser er også ideel på en arbejdsplads hvor det støver meget. Det kan f.eks. være i rum, hvor håndværkere arbejder, hvor en luftrenser er med til at holde luften ren og god at indånde. Med en luftrenser tobaksrøg og luftrenser støv er du altid sikker på at sidde i et lokale, hvor du indånder den mest friske luft. Du slipper helt for den trælse røg med en helt ny luftrenser cigaretrøg. Her hos Grafical.dk finder du den bedste luftrenser til alle dine behov. Vi har super smarte systemer med forskellige filtre, der kan klare langt det meste. Du finder blandt andet luftrenser med mekanisk filter og de populære luftrenser med HEPA filter. Skulle du være så uheldig at din mekanisk luftrenser går i stykker, har vi heldigvis langt de fleste reservedele, så du kan få den op og køre hurtigst muligt igen.

Hvordan virker en luftrenser?

En luftrenser fungerer ved at suge luften i rummet ind, og lade det passere igennem et eller flere filtre, der opsamler partikler i luften, ligesom luften behandles med UV-lys, hvorefter den rensede luft sendes tilbage ud i rummet. På den måde kan en god luftrenser fjerne støv, pollen og andre former for urenheder i luften. En rigtig god luftrenser kan sågar fjerne visse støvmider og dyreallergener.
Nogle luftrensere er såkaldte 2-i-1 modeller. Denne type luftrenser fungerer også som luftfugter - hvilket vil sige, at den er med til at opretholde luftfugtigheden i rummet. Vi har flere forskellige luftrensere til din luftrensning, og vi er sikre på, at du finder en luftrenser testvinder lige her på siden.

Husk at vi også har et stort udvalg af filtre til din luftrenser samt nye UV-pærer til den.

Bemærk at en luftrenser ikke bør forveksles med en ventilator. Hvis du søger disse, kan du finde dem her. En ventilator ventilerer rummet men kører ikke luften igennem et filter. Så med en ventilator kan du gøre rummet lidt koldere, men luften bliver som sådan ikke "renere". Derfor anbefaler vi helt sikkert, at du anskaffer dig en luftrenser til hjemmet og arbejdspladsen.

Luftrenser mod røg og andre trælse ting

De fleste mennesker bryder sig ikke særlig meget om at sidde i røg. Flere der ryger foretrækker også at sidde et friskt lokale. Derfor kan du hos Grafical.dk købe luftrenser røg, så du har et system, der fjerne de skadelige partikler for luften, vi indånder. Du kan finde rigtig gode luftrensere tilbud lige her på siden. Med en luftrenser rygning er du sikker på den bedste luft!

Vores luftrenser HEPA filter er top kvalitet, og sikre dig den bedste indåndingsluft. Køber du HEPA luftrenser filter i dag, leverer vi inden for 3 hverdage.

Husk at tilmeld dig nyhedsbrevet for at se vores kampagnetilbud, fragtfrie dage og meget mere. Ved oprettelse modtager du ovenikøbet en bonuskode på 10% som du jo kunne bruge på din næste luft renser. Hvis du er på udkig efter en lugtfjerner eller duftfrisker, kan du finde vores store udvalg ved at følge linket.