Glaslinks

Glaslinks er runde glasperler med et stort hul og metalkerne. Glaslinks ses ofte på armbånd, og fås i et væld af farver - både ensfarvede og med mønstre. Passer blandt andet helt perfekt på vores siliconearmbånd: Siliconearmbånd i super god kvalitet, de er super flotte og passer fantastisk med glasperlerne.

Glaslinks er håndlavede og fås i mange farver også blandede farver. Du kan f.eks. få brune, røde, grå, blå eller grønne perler, men du kan også få mange forskellige grønne i samme pakke. De fleste farver kan du få i de blandede harmoni pakker. Mange af perlerne har en metalkerne, således at det bliver lettere, at sætte perlerne på snor.

Når du laver halskæder, armbånd og alle andre kreative ting med perler, behøver du ofte noget værktøj, at arbejde med. Det kan både være snor, låse, en universaltang, bidetang eller mellemled. Vi har alt hvad du ha brug for, her kan du se alle vores forskellige smykkedele og værktøj.  Prøv vores smykkenål den er fantastisk til at samle perlerne op, det gør perle arbejdet meget lettere.

Glaslinks fås i mange forskellige størrelser, de fleste glaslinks vi har hos Grafical.dk har en diameter på 13-15 mm og en hulstørrelse på 4,5-5 mm. Glasperlerne fås i forskellige pakker, nogen med 4 stk andre med 50. Læs beskrivelsen på produktet grundigt inden du vælger varen, det sparer dig for misforståelser når du handler på nettet. Alle vores produkter i en god kvalitet til en fornuftig pris. Vi sigter efter, at have billige varer med hurtig leveringstid, således du får den bedst mulige oplevelse ved at handle på nettet.