Pigment Art School

Akrylmaling Pigment Art, mellem grøn, 500ml
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Grafical.dk har mange farverige og kreative hobbyartikler. Pigment acryl kunstnermaling vandbaseret, fulddækkende, halvblank i pastakonsistens med medium lysægthed. Findes i mange forskellige flotte farver. Faste lave priser. Levering kun 49 kroner.

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af hobbyartikler til enhver smag. Her i blandt har vi akrylmaling fra mærket Pigment til billige penge og med hurtig levering.
Pigment er akrylmaling i høj kvalitet. Den er vandbaseret, fulddækkende, halvblank og har en pastakonsistens med medium lysægthed. De fås i tuber på 500 ml i alle regnbuens flotte farver.
Deres akrylmaling er en super god kunstnerfarve til børn, og kvaliteten er rigtig god til både skoler og institutioner. Man kan også få deres akrylmaling i sortiments kasser, med enten 5, 12 eller 24 stk. Herved får du alle de fine farver du står og skal bruge til dine kunstværker. Det gode ved akrylmaling er, at det tørrer rigtig hurtigt. Så det tager ikke lang tid at blive færdig med at male sit maleri, så længe kreativiteten ikke slipper op.
Du finder også et stort udvalg af forskellige malerredskaber imellem alle vores hobbyartikler, vi har alt du skal bruge til at kunne slippe kreativiteten løs. Og mangler du andet maling eller lærreder, kan du se vores store udvalg til yderst favorable priser. Vi har over 12.000 forskellige hobbyartikler i vores sortiment, så har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice. Vi kan fanges både via telefon, mail og chat.

Hvad er akrylmaling?
Akrylmaling er vandbaseret og er meget forskellig fra oliemaling, da den tørrer rigtig hurtigt. Når akrylmalingen er tør, bliver den vandafvisende, og man kan derved male ovenpå, uden at farverne bliver blandet med hinanden. Mere maletid og mindre ventetid og giver et bedre arbejdsflow, hvor man ikke skal være helt vildt tålmodig.
Farven holder også længere end ved at male med oliemaling. Oliemaling gulner ofte med tiden. Resultatet bliver stort set det samme som ved oliemaling, men penselstrøgene kan være tydligere at se når man bruger akrylmaling. Blander du vand i akrylmalingen, kan du opnå en effekt lidt lig vandfarve.