Penol tuscher - Alt i Penol sprittusch

Køb dine Penol tuscher på Grafical.dk

Køb dine Penol tuscher på Grafical.dk

Her finder du altid det komplette udvalg af Penol tuscher til faste lave priser. Vi har inddelt Penol tusserne, så det er nemt at finde lige præcis den tykkelse du har brug for, om det skal være tykke Penol tusser eller tynde.

KØB PENOL TUSCHER HER

Penol tuscher er det man kalder permanente markere eller tusch, det vil sige, at det du skriver med dem, ikke kan viskes væk igen, det bliver ved med at være der.

Mange kalder også dem for Penol sprittuscher eller sprittusser, som jeg troede det stavedes som, det er der faktisk mange der gør, så der er flere søgninger efter den forkerte stavemåde end den rigtige.

Jeg synes personligt, at Penol tusch er rigtig gode til at skrive på papkasser med, for de dækker rigtig godt og virker meget længe. De er det man kalder drøje i brug.

Penol tuscher er måske mest egnet til voksne og ikke så gode til børn, fordi du ikke så let kan fjerne farven igen. Så går det galt for børnene, eller du lige er uopmærksom i et øjeblik, så risikerer du at skulle male en væg om eller sådan noget.

Her er en oversigt over de forskellige tykkelser, som du kan købe Penol tuscher i:

Penol 775 - 0,5 mm
Penol 777 - 1,0 mm
Penol 700 - 1,5 mm
Penol 750 - 2-5 mm
Penol 100 - 3-10 mm
Penol 1000 - 3-16 mm

Vi har typisk farverne sort, blå, rød og grøn fast på lager. Penol tusch fås dog også i en række andre farver.

SE VORES UDVALG AF PENOL TUSCH HER >>