Paraplyholder

En paraplyholder kan med fordel anvendes både i receptioner, garderober og indgange til kontormiljøer. Hos Grafical.dk har vi et udvalg af paraplyholdere til indendørs brug. Paraplyholder er en fordel at have på kontoret, i receptionen eller i garderoben, du undgår at have vådeparaplyer til at ligge rundt omkring. Du kan med en paraplyholder være fri for våde gulvtæpper. Super smart, specielt i efterårs perioden, hvor det regner meget.

På webshoppen kan du også købe andet udstyr til din garderobe såsom knagerække, knager, bøjler og stumtjener.

Køb paraplyholder i flere forskellige farver

Paraplyholderne er runde og fås i forskellige farver. Så hvis du har et farve tema på kontoret kunne det udover at være praktisk, være super flot at have en enkelt paraplyholder i samme farve til at stå evt. henne i et hjørne hvor overtøjet også hænges op, så ligger man heller ikke så meget mærke til den, men den er stadig en fin detalje.

En paraplyholder kaldes også for et paraplystativ og flere andre ting

Der er også mange som kalder en paraplyholder for et paraplystativ. Jeg vil dog umiddelbart mene, at en paraplyspand mere kan betegnes som paraplyholdere fremfor et paraplystativ, som efter min mening mere er en åben løsning som et skelet.

Ønsker du at gøre din metal paraplyholder mere personlig? Måske har dem på kontoret nogen børn der ville elsker at komme og pynte lidt på paraplyholderen her sælger vi maling til at male på metal - stort udvalg af farver. Det kunne være en hyggelig indslag til at få et godt fællesskab på kontoret.

Når vi skifter årstid til efterår og vinter, hvor en paraply og en paraplyholder rigtigt kommer i brug, kan ens hænder hurtigt blive tørre og mangle fugt her kan du købe fugtgivende lotions til gode priser.