Stumtjener

Få styr på overtøjet med en stumtjener fra Grafical.dk. Vælg mellem flere stumtjenere fra Unilux, der er tidsløse i designet og samtidig robuste og praktiske. På webshoppen kan du også købe andet inventar og tilbehør til din garderobe såsom knagerække, knager, bøjler og paraplyholder. Vi sælger både til erhverv og private, så mangler du en sort stumtjener eller en træ knagerække til din entre, reception, mødelokale, konferencelokale, kontor, bryggers eller lignende, så har vi nogle gode tilbud til dig, så du kan gøre et billig køb.

Stumtjener sort og metal design

Vi anbefaler vores flotte tidsløse Unilux Cypres stumtjener sort og aluminium. Der er tale om en design stumtjener metal, som er beregnet til at stå på gulvet. Hvis du søger efter noget væghængt til at hænge tøjet på anbefaler vi dig at kigge på vores sortiment af knager eller at købe en knagerække til væg, der er link hertil lidt højere oppe.

Køb stumtjener billig online

Vi leverer din stumtjener fragtfrit direkte til din adresse både erhverv og privat, så du skal ikke til at køre ud til en pakkeshop eller butik for at hente den. Der er plads til både jakker, frakker, hatte, halstørklæder samt paraplyer på vores stumtjenere.