Nøgleskab

Stort udvalg af nøgleskab med kode eller uden. Køb dit nøgleskab til hurtig levering i dag ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Nøgleskab til billige priser

Nøgleskab til billige priser. Flotte nøgleskabe i god kvalitet fra bl.a. Durable. Mange modeller og størrelser med plads fra 36 nøgler og op til 72 nøgler i et nøgleskab. Grafical.dk har også Fodstøtter | Elefantfødder, Nøglehængere og inventar og tilbehør indenfor Arkivering. Det er ikke kun autoværksteder og andre virksomheder, der har brug for et nøgleskab til bilnøgler eller til at kunne holde orden og system i deres nøgler generelt. Det har private også, og man kan i de fleste hjem se en nøgleboks eller et nøglebræt hængende som opbevaring entre eller bryggers.

Det ser samtidig flot ud, at have et Durables designet nøgleskab hængende i entreen eller bryggerset.

Husk at tilmeld dig nyhedsbrevet for at få de mest optimale tilbud på godkendt nøgleskab. Det kan både være nøgleskab med kodelås og almindelig nøgleskab i træ. Der er masser af muligheder hos Grafical.dk.

Masser af tilbehør til dit nøgleskab

Hvis du samtidig køber nogle farvede nøglehængere, hvor du kan skrive tekst på, så ved du, hvad dine nøgler passer til, også dem du ikke bruger så tit. Vælg nøgleskab med 20 og op til 105 nøgler. Nøgleskabene kan aflåses.

Nøgleskab med kodelås

Du kan aflåse dit nøgleskab med kode eller med en nøgle. Så forhindrer du, at der er nogen der stjæler eksempelvis bilnøgler og andre nøgler fra dit skab eller nøglebox. Det er dog lettere at tage nøgle fra et nøglebræt, men til gengæld har du ikke samme sikring som eksempelvis en nøgleskab med kodelås. Du kan selvfølgelig også bare få et nøgleskab med lås, hvor du tager nøglen til nøgleskabet med dig. Så kan du jo låse op for dem, når du møder ind på arbejde dagen efter. Skal det være rigtig smart, er det selvfølgelig lettest med et elektronisk nøgleskab med kodelås, så alle de personer, der skal have adgang til din nøglebox kan komme ind i det.

Nøgler bliver let væk og mange glemmer hvor de har lagt deres nøgle. Derfor er en nøgle holder en god form for nøgleopbevaring til at holde styr på alle nøglerne med et nøgleophæng.

Skal du have nøgleskabet til at sidde udenfor, anbefales det, at man har en nøgleskab med kode som er lavet i et materiale, der kan holde til fugt. Her vil et nøgleskab i træ nok ikke være at foretrække. Køb nøgleboks udendørs til super priser lige her på siden.

Nøgleskab med kode

Du kan vælge nøgleskab stål i flere farver: nøgleskab hvid, sølv og grå. Vi har desværre ikke sikringsskab i sort på nuværende tidspunkt. Vores nøgleskabe egner sig mest til indendørs ophængning, selvom de er lavet af kraftige materialer som stål, plast og aluminium, så ser denne form for nøgle opbevaring altså ikke ud til at være beregnet som nøgleskab udendørs.

Et andet ord for nøgleskab er nøgleboks. Vi har nøgleskab med kode i 2 forskellige varianter og størrelser. Nogle staver det også som nøglebox. Jeg ved ikke hvad der er de bedste nøgleskabe, men vores nøgleskab med kodelås i 2 fra Büngers ser ret robuste ud af en nøglekasse at være. Sådan et elektronisk nøgleskab vil passe godt ind på et auto værksted eller hos en bilforhandler.

Nøgleskab træ

Du kan også få flere forskellige fine nøgleskab træ, som passer perfekt til det hyggelige hjem. Et nøgleskab i træ kan man også sagtens dekorere med maling, hvis man gerne vil give det lidt et personligt præg. Det er også super godt til hjemmet, da det er et lille nøgleskab, da man ikke har brug for et nøgleskab, der kan indeholde 50 nøgler. Du finder det store udvalg af billige nøgleskabe lige her på siden.

Få system i rodet og find dine nøgler i et billigt nøgle skab fra Grafical.dk, her kan du både vælge mellem elektronisk nøgleskab, nøglebræt og almindelige aflåselig nøgle boks.

Nøgleskab design

Er du i tvivl om, hvilket nøgleskab der passer bedst til dit behov? Vi kan altid hjælpe dig og guide dig igennem dit køb. Vi har masser af forskellige nøgleskabe her på siden, så det kan godt være svært, at finde den der passer helt perfekt til dig. Skal det være en nøglebox med kode eller er det fint med et nøgleskab som alle kan få adgang til? Der kan være man spørgsmål under sin søgen på det bedste nøgleskab. Se det store udvalg af billige nøglekasse og nøgleskab med kodelås hos Grafical.dk. Bestiller du lagervarer i dag, leverer vi direkte til din adresse indenfor 1-3 hverdage.

Du kan også finde nøgleringe i et kæmpe udvalg hos Grafical.dk. Så har du i hvert fald alt, hvad u skal bruge til dine nøgler. Køb nøgleboks og nøgleskab til Danmarks bedste priser lige her!