Knagerække

3M Command tøjbøjle 17019
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Stort udvalg af knagerække, knager og stumtjener i træ, metal og andre materialer. Du kan købe en flot knagerække i forskellige design, der passer godt ind på et kontor, entré, mødelokale, reception eller derhjemme privat i bryggers m.v. Er det til firmaet, i en institution eller på en skole, så kunne det måske være interessant med vores sorte Unilux Cypres knagerække, hvor du kan vælge mellem to størrelser med enten 4 eller 2 kraftige aluminiums knager, hvor der både kan hænges en jakke eller frakke samt en hat og halstørklæde. En anden mulighed er også vores stumtjener i samme serie fra Unilux.

Knagerække træ i flere udgaver

Vi har også flere udgaver af billig knagerække i træ, som du kan købe i  forskellige størrelser. Du kan også købe forskellige typer af knager, som skrues op på væggen eller er selvklæbende. De fås runde, hjerteformede eller formet som en blomst. De leveres enkeltvis i fyrtræ, så du kan hænge dem op i entreen som de er, eller også kan du male dem først i den farve, der passer til de andre entremøbler eller inventar.

Du kan også købe en knagerække træ, som har plads til at sætte fotos eller tegninger ind over de enkelte knager, hvilket kunne være en god idé til en børnehave, sfo, skole, sfh, fritidshjem, vuggestue osv. hvor der så kan sættes billeder, tegninger eller fotos ind af børnene, så de kan se, hvor de skal hænge deres overtøj.

Opsæt let din egen knagerække med selvklæbende knager

Vi har fået nogle nye selvklæbende knager fra 3M som du ikke skal skrue op, men som er selvklæbende, hvilket gør dem meget nemme at sætte op. Sæt dem på række eller forskudt og lav din egen personlige knagerække. Den ene slags er til at hænge nøgler på og den anden slags er til at hænge bøjler på.