Pailletter

Køb pailletter i flotte farver og størrelser. Se det store udvalg af pailetter her. ✓ Lav fragt ✓ Super kundeservice ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Pailletter » Køb pailetter online her

Se det store udvalg af pailletter i mange forskellige udformninger på Grafical.dk. Her finder du blandt andet blomster, stjerner, hjerter osv. Vi har også rhinsten i dråbeformede og facetslebne varianter. Vi har selvfølgelig også de klassiske runde pailetter, hvor der er hul i midten, så den nemt kan sys på tøj, tasker eller lignende.

Palietter hobby til håndarbejde og kostumer

Her på siden finder du et kæmpe sortiment af billige små som store pailletter til påsyning. Vi har pailletter i et væld af farver og former, som kan bruges til udsmykning af alle slags typer stof og giver en flot glimmereffekt. Hvis du skal i gang med at lave kostumer, så kan du for eksempel sætte flotte pailetter på, som glitrer i skæret når spotlyset kommer på. Det er jo en super billig løsning, når man gerne vil ligne en million. Hvad end du skal bruge en paillet til, så har vi forskellige tekstiler, hvis du nu alligevel står og skal købe en t-shirt, en kasket eller et nyt penalhus, som du skal dekorere med glimmer og pailetter.

Pailletter i stort udvalg

Palietter hobby kan ikke kun alene bruges til påsyning, man kan nemlig også finde forskellige mix, sten både med og uden klæb. Se blandt andet vores store udvalg af rhinsten, paillet mix med forskellige motiver, såsom dyr, blomster cirkler, stjerner og mange andre. Rhinsten bruges ofte til at sætte på kort, menukort eller bordkort, som giver et virkelig flot og elegant design på dit kort. Du kan finde Rhinsten i mange flotte farver og faconer. De er ofte et kæmpe hit når konfirmander skal sende konfirmationsinvitationer ud.
Når du bruger Rhinsten eller dekonitter uden klæb skal du huske at tilkøbe lim, som passer til det materiale du skal bruge det på.

Pailletter med ekstra glamour

Pailetter er en af ​​de mest populære dekorationer til tøj, accessories og dekorationer, og på Grafical.dk har vi et stort udvalg af pailletter i alle størrelser, farver og materialer. Uanset om du er på udkig efter små, fine pailletter til en elegant detalje eller store, iøjnefaldende pailletter til et festligt look, finder du det hele hos os. Vores pailetter er super nemme at påføre, hvor man kan sy eller lime dem på en række forskellige overflader, herunder tøj, hatte, tasker, sko og dekorationer. De er også perfekte til at dekorere gaveæsker, kort, scrapbøger og andre kreative projekter. Vi tilbyder paillet i både små og store mængder, så du kan få præcis den mængde, du har brug for til dit projekt. Med vores super lave priser og hurtig levering kan du nemt og hurtigt komme i gang med at designe dine egne glitrende og glamourøse motiver med det samme.

Staver man palietter eller pailletter

De to stavemåder er begge korrekte. Det faktisk bare en smagssag, da begge ord refererer til den samme ting. Nemlig små glitrende dekorationer, som fås i flade skiver. De er oftest lavet af plastik, som man kan sy eller lime på tøj eller andet materiale. her på Grafical.dk er det helt lige meget om du foretrækker at kalde dem palietter eller pailletter.