T-shirt og soltoppe

Hos Grafical.dk har vi over 50.000 forskellige vareartikler, hvoraf  12.000 af dem er hobbyartikler. Der er derfor et stort udvalg af spændende ting og sager, du kan bruge til alle dine spændende projekter, til yderst favorable priser og med hurtig levering.

I denne varegruppe, kan du se vores udvalg af t-shirts og soltoppe, som er færdigsyede i 100% bomuld og i god kvalitet. De færdigsyede t- shirts findes i både hvid og sort, med korte ærmer og med rund hals. De fås både i børne- og i voksenstørrelser. Soltoppene er hvide og med spaghettistropper.

De færdigsyede t- shirts og soltoppe er en god idé til, hvis du vil lave tøj med dit eget præg på. Mal på det med vores store udvalg af tekstilmaling. På den måde kan du selv bestemme hvilket mønster der skal på, og hvilke farver den skal prydes med. Du kan evt. også sætte perler og pailletter på din t-shirt eller soltop, med vores store, farverige udvalg af perler i alle regnbuens farver.

Glæd et familiemedlem, eller en anden du holder af, med en hjemmelavet gave. Der er ikke noget mere specielt, end at få en personlig gave. Slip bare kreativiteten og de kreative evner løs, med vores store udvalg af maling, tekstiler og mange andre slags hobbyartikler. Skulle du have nogle spørgsmål, kan du altid spørge vores hjælpsomme kundeservice, som altid hjælper med et smil :-)

Har du set vores kreative ideer med batikfarve?