Merino uld

Tilbudspriser på Merino uld. Se det store udvalg af Merino uld i mange forskellige farver lige her ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 trustpilot anmeldelser

Merino uld » super priser på blødt merino uld

Vi tilbyder et stort udvalg af merino uld, der kan dække alle behov. Du kan vælge at købe merino uld garn enkeltvis i de farver du har brug for, eller du kan vælge at købe en pakke med assorterede farver. Der er her tale om fin og blød merinould, som er kæmmet i tops til filtning og spinding. Se det store udvalg nedenfor. Her kan du gøre et rigtig godt køb i vores store udvalg af fin og blød Merino uld. Vi sælger de enkelte ruller til rigtigt billige priser, men du kan også købe samlede pakker i assorterede farver. Kig videre her hos os og få svar på hvad er Merinould og se det mange gode Merino uld tilbud.

Den Merino uld som vi sælger, er 21 my tyk og så er den blevet kæmmet i tops til spinding og filtning. Du kan derfor sagtens lave Merino uld sokker eller andet Merino uld tøj. Det gode ved Marino uld er, at det holder godt på varmen, så det er super lækkert at bruge til en god uld undertrøje eller nogle varme Merino uld strømper.

Hvis du opretter dig som bruger hos Grafical.dk, kan du få 5% bonus på alle din indkøb, som du så kan bruge på din næste ordre. Det er en super måde at få lidt ekstra ud af dine indkøb her hos os.

Hvad er Merino uld?

Merinould stammer fra de australske Merino får, som giver en rigtig lækker og blød uld, som egner sig godt til filtning og er rigtig god som strikkegarn. Nogen mener, at det er verdens blødeste uld fra får. Måske skyldes det bl.a. at Merino-fårene kun klippes én gang om året. I øvrigt må disse får ikke vaskes, for så vil ulden begynde at filte og blive ødelagt. Merino uld er også at foretrække, hvis man godt kan lide sit uld lidt tyndere. Det er også en af årsagerne til at Merino uld til filtning er rigtig godt. Hvis du mangler filtenåle kan du finde dem her. Hvis du mangler andet værktøj til uldfiltning, finder du det også her.

Forskellige slags merino uld

Der findes også merino i en lidt tyndere kvalitet, nemlig 18,5 my. Det kaldes baby merino uld og er - som navnet antyder - god til babyer, pga blødheden og nogle gange giver man ulden en Naturetexx plasma behandling. Det er en miljøvenlig stødbehandling, der blødgør uldfibrene og gør det både slidstærkt og utroligt blødt. Se vores udvalg af baby merino uld garn her.

Merino uld vask

Det er meget vigtigt, at man følger vaskeanvisningerne på sit uld Merino. Hvis du selv har gang i at strikke t shirt merino uld kan du sagtens bruge et normalt vaskeprogram ved 40 grader. Det er dog vigtigt, at du ikke benytter dig af hverken skyllemiddel eller blegemiddel, da det kan få Merino garn til at gå i stykker. Husk også at alle lynlåse skal lynes før vask så dit Merino uld stof ikke bliver ødelagt. Når vasken er færdig, må man ikke putte merinould garn i tørretumbleren. Det kan det nemlig heller ikke rigtig holde til. Derudover må man heller ikke stryge sit Merino uld og det tørres bedst liggende.

Hvad kan du strikke med Merino uld?

Ulden er let at filte meget tyndt og fint, så det egner sig rigtig godt til undertøj, idet det er meget fint, hudvenligt, varmt og blødt. Det er desuden meget let at strikke med, fordi det er elastisk. Du kan derfor sagtens strikke fint merino uld undertøj som hjælper med at holde på varmen over hele vinteren. Her på siden er der i hvert fald masser af Merino garn tilbud, så du kan komme i gang med din nye Merino undertrøje uld.

Uld i fryseren

Man kan med fordel smide sit uld i fryseren. Det kan nemlig gøre mange gode ting for dit Merino uld. De lave temperaturer holder på fibrene og fjerner det værste fnuller fra tøjet. Derudover stopper det en stor del af bakterievæksten og hjælper også med at fjerne lugt. Det betyder, at du kan vente med at vaske dit Merino uld, som i sidste ende vil gøre at det holder længere.

Har du fået mod på at prøve Merinould, så er Grafical.dk er godt sted at begynde. Vi har det hele på lager og kan levere i løbet af få dage, så du kan komme i gang med at strikke. Du kan få masser af gode Merino uld tilbud.

Har du fået øjnene op for det flotte Merino uld, men du mangler det engelske udtryk, så kan vi også hjælpe. På engelsk hedder det merino wool. Wool er den direkte oversættelse af uld, og hvis du skal bruge Merino uld garn, er ordet for garn; yarn. Så har du i hvert fald også mulighed for at finde Merino uld garn tilbud i udlandet. Hvis du er mere interesseret i kartet uld, kan du se vores store udvalg lige her.

FAQ Merino uld

Herunder ses de mest stillede spørgsmål om merinould.

Hvor kan jeg købe merino uld?

På Grafical.dk har vi et farverigt udvalg af ulden, som leveres til dig hurtigt.

Hvor kommer merino ulden fra?

Merinofåret er leverandøren af den fine uld og er i dag særligt udbredt i Australien og Sydamerika.

Hvilke egenskaber har merino ulden?

Ulden har en temperaturregulerende effekt og holder kroppen varm når det er koldt og kold når det er varmt. Derudover kan det også beskytte mod svedlugt, da garnet absorberer fugten og holder det dermed væk fra huden.

Hvad koster merino?

På Grafical.dk har vi altid gode, lave priser, også på den fine merino uld, som vi tilbyder i flere forskellige farver.