Baby merino uld garn

Baby merino uld garn » Stort sortiment af Babygarn - Lækker kvalitet i mange farver.   ✓ Stort udvalg  ✓ Din garnbutik på nettet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb baby merino uld garn » Strik ultrablødt til de mindste

Super billigt babygarn i ekstra blød kvalitet. Dette lækre garn er i 100% australsk merinould, som du kan finde i flere flotte pastelfarver. Vælger du dette garn, anbefaler vi at bruge pind størrelse 2-3. Babygarnet kan vaskes ved 30 grader. Køb baby merino uld garn  hos Grafical og få det leveret til døren. Det er ikke alene billigt, det er også hurtigt og nemt. Vi har et stort udvalg af det fine merino babygarn, der er perfekt egnet til sart babyhud. Det extra fine merino uld er perfekt som garn til baby strik. Det er ikke alene varmt takket være de særlige uldfibre fra merinofårene, det er også blødt. Og så er ulden god til at overholde strikkefastheden. Det er kvalitetsgarn, hvor farverne er flotte og tøjet du strikker med det er dejligt isolerende.

Hvorfor er baby merino uld garn godt til babyer?

Babygarn lavet med ekstra fine merino uldfibre er superblødt og velegnet til sart babyhud. Baby merino er lækkert garn med ekstra elasticitet. Perfekt til at strikke babytøj såsom små strømper, huer og trøjer. Det er en blød type garn, der er godt isolerende og varmer meget. Dette skyldes bl.a. at producenten af baby merino uld garn har valgt at behandle garnet rigtigt så alle kradshår er væk. Når du strikker med merino uld, får du derfor strikketøj der ikke klør og kradser, men er silkeblødt og samtidig varmer dejligt.

Hvordan er strikkefastheden for baby merino uld garn?

Det meste af vores babygarn er baby merino uld garn med en strikkefasthed på 30 m x 40 p = 10 x 10 cm på pinde nummer 2-3.

Hvordan vasker jeg baby merino uld garn og andet baby uldgarn?

Merino baby garnet og vores andet baby uld garn kan maskinvaskes ved 30 grader, gerne ved finvask, da det bevarer garnets farver, der er særdeles flotte vask efter vask. Har din maskine et uldvask program, så anbefaler vi at du anvender dette. Garnet er superwash-behandlet. Du kan anvende skyllemiddel men vi anbefaler ikke at du gør det.

Hvad kan jeg strikke med baby merino garn?

Skal du være mor, farmor, mormor, bedstemor eller oldemor, så kan du fordrive den lange ventetid med at lave lækkert strik til den lille nye. Hertil er vores babygarn ekstremt populært, både på grund af blødheden og en god kvalitet i garn, som giver dejlig varme. Babygarnet kan du selvfølgelig få i baby lyserød og lyseblå, men der er også mange andre flotte farver som gul, grøn, beige, creme mv.

Ideerne er mange, og der er masser af søde projekter at kunne lave, som kan bringe glæde. Udover det oplagte som søde strikkede trøjer og huer, så bruger mange også babygarnet til flotte strikkede babytæpper eller søde hæklede hagesmækker og dyr. Du kan selvfølgelig også få billige strikkepinde og hæklenåle her på webshoppen, så du har alt hvad du skal bruge, når du modtager garnet.

Mangler du andet end baby merino uld garn?


Udover det fine babygarn, har vi også mange andre garnvarianter at tilbyde dig. Du kan få billigt bomulds- og uldgarn i flere tykkelser og farver. Mangler du varme sokker til den kolde vinter,  ja så er der også lækkert strømpegarn, som du kan få stor glæde af.  Strømpegarnet er som babygarnet lavet i uld, og giver derfor en dejlig varm følelse som beklædning.  Varierende farver samt ensartet farve er at finde i strømpegarn, så her kan du slå dig løs med lidt af hvert i dit mønster på strømpen.