Mayland Lommekalendere 2023

Månedskalender 2023 A5 14,8x21cm 23226700
Før DKK 59,00
DKK 47,20 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hvis du har problemer med at huske alle dine aftaler i hovedet, så skulle du tage at købe dig en af vores lækre Mayland lommekalendere. Med sådan en smart kalender, kan du nedskrive alle dine aftaler, og derved undgå at skulle stresse rundt for at huske det hele. I dagens Danmark har vi en meget travl hverdag. Gør derfor det hele mere overskueligt og bestil en kalender til billige penge på Grafical.dk.

I en travl hverdag risikerer man hurtigt at glemme sine aftaler, så man gør sig selv en stor tjeneste ved at få fat i en af vores Mayland lommekalendere. Har du brug for mere plads at skrive på, end der er i en lommekalender, så kan du også få en Mayland spiralkalender, hvor der er meget mere plads til notater.  Mayland går meget op i miljøet, og er kendt for sin gode kvalitet.

Hvis du studerer kan vi stærkt anbefale dig at købe en Mayland studiekalender i stedet for Mayland lommekalendere. Studiekalenderen er super god til at notere alle dine lektier i, og der er mange gode informationer i den som du kan bruge til noget. Studiekalenderne fåes i flere størrelser og farver.

Hos Grafical.dk har vi over 50.000 forskellige varenumre, og derved kan du få stort set alt det du mangler til kontoret ét sted. Bestiller du vores lagervarer, så leverer vi allerede indenfor 1-3 hverdage. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive en mail til vores venlige kundeservice på grafical@grafical.dk.