Dagskalender

Køb dagskalender 2023 til Danmarks billigste priser på Grafical.dk ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ Stort udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Dagkalender 2023 A5 15x21cm sort 23200900
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Dagskalender 2023 - Se vores kæmpe udvalg af dagskalendere

Her kan du købe dagskalender 2023 til Danmarks billigste priser. Grafical.dk tilbyder et stort udvalg af dagskalendere i flere størrelser, hvor du selv kan indsætte det du ønsker i kalenderen. Dagskalenderne er med rigtig flotte omslag, og kan genbruges fra år til år. Kalenderne er med ringe indvendigt ligesom en ringordner, og du kan derfor indsætte kalender, notatsider eller små plastlommer til opbevaring. Dagskalender omslag er at finde i både kunstskind og ægte skind, og er udstyret med rum til kreditkort og småmønter. Dagskalenderne er i flere varianter og på webshoppen kan du også købe mange andre kalendere herunder ugekalender og månedskalender.

Dags kalender fra Mayland

Mayland dags kalender er en lille og funktionel dagkalender 2023 i størrelse 8 x 12,6 cm med spiralkalender. Kalendere er med udfoldelig årsoversigt samt informationsdel. Selve dags kalender mini kalenderomslaget fås i både skind og kunstskind og har 16 mm ringmekanisme med 6 ringe indvendigt. Omslagende er alle med pencilholder, kreditkortlommer, møntrum og lommer. Som tilbehør er det muligt at tilkøbe notatsider og ekstra plastlommer.

Køb dagkalender 2023

Mayland dagskalender 2023 og den populære dags kalender fra Mayland måler 9,5 x 16,8 cm og er i højformat med timeinddelt kalenderskema fra kl. 08.00-18.00. System PP dagskalenderen indeholder herudover udfoldelig årsoversigt, praktiske oplysninger og en systemblok. Selve dags kalender PP kalenderomslaget er også at finde både i skind og kunstskind, og er med lukkestrop, pencilholder, kreditkortlommer og lommer til løse papirer eller kvitteringer. System PP kalenderen er med 16 mm ringmekanisme.

Mayland dagskalender

Mayland A5 dags kalender. Den største af dagkalenderne er Maylands A5 dagskalender. Fra nu leveres A5 dags kalender 2023 med spiralkalender. Det er dog også muligt at tilkøbe refill med dagkalender, hvor der i stedet kun er 1 dag pr. side. System A5 dagkalenderen er i moderne layout og er med månedsoversigt og time indeling fra kl. 08.00 - 18.00. Den indeholder herudover Atlas i farver, masser af praktiske informationer, samt en udfoldelig årsplanner. Selve dags kalender A5 omslaget findes både i skind og kunstskind og er med lukkestrop, kreditkortlommer og lomme til mønter eller løse papirer. A5 dagskalendere har en 30 mm D-ringmekanisme med hulafstand 45-65-45 mm.

Har du i forvejen en af disse dags kalendere fra Mayland, så kan du i stedet tage et kig på alle vores tilbehør og refills hertil.

Husk at vi også har mange andre kalendere i vores udvalg.