Afrivningskalender

Køb ny afrivningskalender 2023 her. Vi har billige priser på afrivningskalendere i flere forskellige udgaver og størrelser. Så du kan købe både en lille og stor afrivningskalender 2023. Vi har et kæmpe udvalg af Mayland kalender 2023 på lager og kan derfor leverer kalenderne hurtigt direkte til din adresse. Du kan købe billige kalendere på Grafical.dk og vi tilbyder prisgaranti, så skulle du mod forventning finde en Mayland afrivningskalender 2023 billigere på en anden webshop, så matcher vi prisen.

Hvad er en afrivningskalender?
Hvis du ser tegnefilm, og der skal vises en kalender, så er det stort set altid en afrivningskalender, der bliver vist. Afrivningskalendere fungerer ved, at der er en blok papir med de enkelte datoer på hver side, som er limet på en kraftig papbagside, der kan hænges op på væggen med et søm, nål eller tegnestift. Den fungerer ved, at du hver morgen river den foregående dag eller dato side af kalenderen, så det er dags dato, der står forrest.

Forskellige udgaver af afrivningskalender 2023
Vi har forskellige farver at vælge i mellem til din kalender, du kan bl.a. vælge mellem blå, grøn og rød. Vi har bl.a. en humør afrivningskalender, hvor der på hver side står en sjov vittighed, så du starter hver dag med et smil på læben.