Lommekalendere

Køb Mayland lommekalendere 2024 hos Grafical.dk ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ Stort udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Lommekalendere 2024 er Maylands mindste kalendere. Her kan du få en kalender i en størrelse der starter ved kun 6,5 x 10 cm. De praktiske kalendere indeholder alt hvad du skal bruge for at holde styr på din dagligdag. Vælg mellem flere forskellige designs. En lommekalender er en lille kalenderbog 2024. Lommekalenderens lille størrelse gør den rigtig praktisk for mange, men hvis du er studerende eller medlem af en sportsforening, hvor sæsonen følger studieåret vil en Mayland studiekalender nok være et bedre valg for dig. Lommekalendere kan sagtens være i baglommen ved siden af redekammen.

Det kan være super dejligt for dig at have den med hvis du ikke er gået over til at køre det hele fra pc eller mobil.

Lommekalendere fra Mayland skaber overblik når du er på farten. Det kan være at du i weekenden skal til den store andejagt ude ved din gamle kollega Hr. overbankdirektør Jansen. Når jagten er veloverstået og hundene er godt trætte, kan i sætte jer til rette ved det veldækkede bord med sild, snaps og hvad der nu hører en god jagtmiddag til. Men snakken falder også på næste jagtgilde. Det skal jo gerne passe med at alle gutterne komme med. Nu kommer alles lommekalendere op på bordet. På denne måde sparer i alle opringningerne hjem til lillemor. Du er selvstændig og kan selv styre dine aftaler. Smart ik.

Det kan også være at i fra gang til gang i jagtklubben har et væddemål. Det kan nemt noteres i jeres lommekalendere hvem der vandt og det som er knapt så godt, den der tabte. Ellers kan det ende med at bølgerne går højt fordi ingen kan huske, eller vil indrømme hvem som egentligt tabte de to flasker vin sidste gang i sad i andedammen. Så man kan faktisk godt sige at lommekalendere kan være uundværlige og ligeledes hjælpe dig og dine kammerater til en nemmere hverdag.

Men snakken skal ikke kun på lommekalendere og jagt. Men alligevel vender vi lige tilbage til jagtmiddagen. Et stykke lækkert chokolade kan man jo næsten ikke komme udenom til kaffen.

Hos Grafical.dk har vi selvfølgelig også andre kalendere end lommekalendere. Her kan bl.a. nævnes spiralkalendere som er en større kalenderbog 2024 og er gode hvis man har lidt større gøremål som skal skrives ned.

Husk at vi også har mange andre kalendere i vores udvalg.