Læder mappe

Læder mappe til Danmarks billigste priser. Køb dokumentmapper læder og meget mere. ✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Læder mappe » Dokumentmappe og læder mappe til lavpriser

Køb alt i mapper læder på Grafical.dk til rigtig billige priser. Vi har et stort udvalg af mapper i læder på webshoppen. Sortimentet omfatter alt lige fra dokumentmapper, konferencemapper, computertasker, business tasker, lædermapper til business mapper. Vi har prisgaranti på de fleste af vores mapper samt ikke mindst super hurtig levering.

KØB KONFERENCEMAPPER HER >>

Læder mappe til møder og konferencer

Skal du til møde eller foredrag, så er de typer mapper læder, der kaldes konferencemapper og dokumentmapper rigtig gode at have med. De kan nemlig åbnes op og lægges på bordet foran dig, og har en blok på den ene side til at tage notater på, mapperne har holder til kuglepen, måske lommeregner og lommer til visitkort samt papirer og brochurer. Vælger du den i læder eller læderlook, ser mappen mere eksklusiv ud. Køb billige konferencemappe læder og dokumentmappe læder online hos Grafical.dk.

Vi har læder mapper som business mapper i formaterne A4, A4+ og A5.

SE VORES PC OG COMPUTER TASKER HER >>

Mangler du en større mappe læder?

Har du brug for at have lidt mere med såsom en bærbar computer eller laptop, så er det måske en desideret computertaske eller business taske, du skal have fat på. Her har vi både stof og læder mapper i form af pc tasker, sleeves og rygsække. Fælles for dem er, at de har en beskyttelse typisk i en af lommerne, der passer til en macbook eller en bærbar pc, der gør at du kan transporterer dem på en sikker måde. Det kunne faktisk også være en Ipad eller anden tablet. Vi har lædermapper i sort og brun læder som passer både til damer og herrer.

Vores mest populære læder mapper

De konferencemapper i læder du kan se her på siden, er vores mest solgte dokumentmappe læder A4, som er en billig sort konferencemappe i læder look, der både har plads til notatblok, har lommeregner, penneholder, visitkortholder og meget mere samt en lynlås rundt om, så du kan åbne den helt op og lukke mappen igen, så den er nem at bære. Du finder masser af muligheder i billige mappe læder lige her på siden.

Om du vælger mapper i læderlook eller rigtig læder er en smags sag. Jeg synes personligt, at det er meget svært at se forskel på dem og det er langt billigere at vælge læder look, så det er jo også en fordel. Klik her for at se vores udvalg af lædermappe A4 format. Vi har nemlig både a4 mappe læder og a5 mappe læder.

Bestiller du lagervarer i dag leverer vi indenfor 1-3 hverdage direkte til din adresse. Køb de billige konferencemappe a4 læder til super billige priser, så du er helt klar til møder og jobaftaler.

Dokumentmapper læder og tasker i læder

Foruden dokumentmapper læder har vi også læder tasker der kan bruges både som computertasker og som dokumentmapper læder. Disse smarte lædermapper til dokumenter og bærbar computer eller tablet er perfekte for dig, der f.eks. ynder at arbejde på farten.