Mapper Læder

Dokumentmappe A4 Pierre By Elba med lynlås - Sort læder
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Køb alt i mapper læder på Grafical.dk til rigtig billige priser. Vi har et stort udvalg af mapper i læder på webshoppen. Sortimentet omfatter alt lige fra dokumentmapper, konferencemapper, computertasker, business tasker, lædermapper til business mapper. Vi har prisgaranti på de fleste af vores mapper samt ikke mindst super hurtig levering.

KØB KONFERENCEMAPPER HER >>

Skal du til møde eller foredrag, så er de typer mapper læder, der kaldes konferencemapper og dokumentmapper rigtig gode at have med. De kan nemlig åbnes op og lægges på bordet foran dig, og har en blok på den ene side til at tage notater på, mapperne har holder til kuglepen, måske lommeregner og lommer til visitkort samt papirer og brochurer. Vælger du den i læder eller læderlook, ser mappen mere eksklusiv ud.

Vi har læder mapper såsom ovenstående business mapper i formaterne A4, A4+ og A5.

SE VORES PC OG COMPUTER TASKER HER >>

Har du brug for at have lidt mere med såsom en bærbar computer eller laptop, så er det måske en desideret computertaske eller business taske, du skal have fat på. Her har vi både stof og læder mapper i form af pc tasker, sleeves og rygsække. Fælles for dem er, at de har en beskyttelse typisk i en af lommerne, der passer til en macbook eller en bærbar pc, der gør at du kan transporterer dem på en sikker måde. Det kunne faktisk også være en Ipad eller anden tablet. Vi har lædermapper i sort og brun læder som passer både til damer og herrer.

Vores mest populære mapper læder

Den konferencemappe du kan se herover er vores mest solgte dokumentmappe A4, som er en billig sort konferencemappe i læder look, der både har plads til notatblok, har lommeregner, penneholder, visitkortholder og meget mere samt en lynlås rundt om, så du kan åbne den helt op og lukke mappen igen, så den er nem at bære.

Om du vælger mapper i læderlook eller rigtig læder er en smags sag. Jeg synes personligt, at det er meget svært at se forskel på dem og det er langt billigere at vælge læder look, så det er jo også en fordel. Klik her for at se vores udvalg af lædermappe A4 format.