Konferencemappe

Konferencemappe i flere varianter. Køb billig konferencemappe a4 hos Grafical.dk. ✓ Prisgaranti ✓ Stort udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Konferencemappe A4 Wedo Elegance - Sort
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Konferencemappe | Køb billige Konferencemapper online

Se vores spændende udvalg af konferencemapper til billige priser på denne side. Her kan du købe en lækker konferencemappe i A4 eller A5 format. Dokumentmapperne, som de også kaldes, fås i skind og læder look. Dokumentmappe læder A4 er den mest søgte type. De fleste af dem har lynlås og nogle af dem har også lommeregner. Hvis du gerne vil kunne indsætte plastlommer, skal du vælge en af de mapper, der har ringbind. Du kan købe konferencemapper til super billige priser lige her.

Er en konferencemappe det samme som en dokumentmappe eller en salgsmappe?

I disse højteknologiske tider, er der også en konferencemappe læder med holder til ipad og andre tablets. Er du salgskonsulent eller sælger har du måske adgang til et ordresystem eller dit firmas webshop, hvor du sammen med kunden kan gå direkte ind og bestille de varer, de har brug for. Her er salgsmapper bare et smart mobilt skrivebord eller salgskontor at have med på kundebesøg, og så ser det også lidt eksklusivt ud at have en lædermappe med sig. Du kan se vores udvalg af mapper læder her.

Mange søger efter konferencemapper med logo tryk. Selv om vi også sælger tryksager, så kan vi desværre ikke trykke på en dokumentmappe. Du kan i stedet tage et kig på vores fine konferencemappe A4 og konferencemappe A5.

Konferencemappe i flere varianter

Det er rigtig smart at have en lædermappe til A4 med til møder fremfor en stor taske, fordi det er nemmere at have med og du har bedre styr på dine ting såsom visitkort, kuglepenne, brochurer, papirer, tilbud og kontrakter. Så konferencemapper er rigtig gode til at holde orden på dine sager samtidig med at de er meget mobile at have med. Man kan måske kalde det for et mobilt kontor. Skal din konferencemappe se lidt mere smart ud, kan man med fordel købe en konferencemappe læder. Det er super flotte og i top kvalitet.

En harmonikamappe er også rigtig god til at holde orden på dine dokumenter, dem kan du også købe på webshoppen under varegruppen Sorteringsmapper. Er du på udkig efter en konferencemappe er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har din næste konferencemappe til super priser og hurtig levering. Bestiller du din konfrencemappe i dag leverer vi indenfor 1-3 hverdage direkte til adressen.

Konferencemapper fra Grafical.dk er altid et hit

Grafical.dk er måske Danmarks største online kontorforsyning målt på antallet af kontorartikler, du kan vælge i mellem på shoppen. Vi er kendt for at have billige priser og har ofte mange gode tilbud på blandt andet konferencemapper. Når du køber varer hos os, leverer vi direkte til dit firma, din arbejdsplads eller hjem til dig. Hvis du samler dine indkøb på konferencemappe og andre kontorartikler en smule kan du få fragtfri levering af din salgsmappe og ellers har vi en lav fragtpris ved mindre ordrer. Køb en billig konference mappe i super kvalitet lige her på siden.

Hvilke konferencemappe størrelser findes der?

Du kan finde to forskellige størrelser af konferencemappe her på Grafical.dk. Først og fremmest har vi den populære konferencemappe a4 der kommer i forskellige design. Søger du en konferecemappe a4 læder har vi et godt udvalg i læderlook og kunstlæder. Foretrækker du en lidt mindre konferencemappe, så kan vi anbefale en konferencemappe a5 der naturligvis i samme stil som a4-versionen fås som en konferencemappe a5 læder.

Det gælder naturligvis, ligesom med konferencemappe a4, at du kan får en a5 konferencemappe med lynlås, så du nemt kan pakke dine ting til side, og lyne den sammen, når der er brug for det. På den måde risikerer du ikke, at dine ting falder ud af din konferencemappe eller præsentationsmappe.