Konferencemappe

Dokumentmappe A4 Pierre By Elba med lynlås - Sort læder
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Se vores spændende udvalg af konferencemapper til billige priser på denne side. Her kan du købe en lækker konferencemappe i A4 eller A5 format. Dokumentmapperne, som de også kaldes, fås i skind og læder look. De fleste af dem har lynlås og nogle af dem har også lommeregner. Hvis du gerne vil kunne indsætte plastlommer, skal du vælge en af de mapper, der har ringbind.

En konferencemappe kaldes også for en dokumentmappe eller en salgsmappe

I disse højteknologiske tider, er der også en konferencemappe med holder til ipad og andre tablets. Er du salgskonsulent eller sælger har du måske adgang til et ordresystem eller dit firmas webshop, hvor du sammen med kunden kan gå direkte ind og bestille de varer, de har brug for. Her er salgsmapper bare et smart mobilt skrivebord eller salgskontor at have med på kundebesøg, og så ser det også lidt eksklusivt ud at have en lædermappe med sig. Du kan se vores udvalg af mapper læder her.

Mange søger efter konferencemapper med logo tryk. Selv om vi også sælger tryksager, så kan vi desværre ikke trykke på en dokumentmappe.

Det er rigtig smart at have en lædermappe til A4 med til møder fremfor en stor taske, fordi det er nemmere at have med og du har bedre styr på dine ting såsom visitkort, kuglepenne, brochurer, papirer, tilbud og kontrakter. Så konferencemapper er rigtig gode til at holde orden på dine sager samtidig med at de er meget mobile at have med. Man kan måske kalde det for et mobilt kontor.

En harmonikamappe er også rigtig god til at holde orden på dine dokumenter, dem kan du også købe på webshoppen under varegruppen Sorteringsmapper.

Grafical.dk er måske Danmarks største online kontorforsyning målt på antallet af kontorartikler, du kan vælge i mellem på shoppen. Vi er kendt for at have billige priser og har ofte mange gode tilbud på blandt andet konferencemapper. Når du køber varer hos os, leverer vi direkte til dit firma, din arbejdsplads eller hjem til dig. Hvis du samler dine indkøb på konferencemappe og andre kontorartikler en smule kan du få fragtfri levering af din salgsmappe og ellers har vi en lav fragtpris ved mindre ordrer.