Lædermappe A4

Køb lædermappe A4 til dit næste møde. Find gode tilbud på lædermappe A4 lige her. ✓ Lav fragt ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Lædermappe A4 » Køb din lædermappe A4 online her

Her kan du se og købe vores udvalg af lædermappe A4. Du kan vælge mellem A4 mapper i læder og i kunstlæder. Den type lædermapper, vi har i denne varegruppe kaldes for dokumentmapper eller konferencemapper. Det er en slags mappe som egentlig fungerer som en kompakt taske, du kan have i hånden med til møder og foredrag. Lædermappen har en lynlås, der går næsten hele vejen rundt om mappen eller i hvert fald på 3 af de 4 sider. Det er rigtig smart, for så kan du nemlig åbne din dokumentmappe  helt op, når du sidder til mødet eller konferencen.

Køb lædermappe A4 på Grafical.dk

Indvendigt i din lædermappe A4 er der forskellige rum og lommer, så du har plads til kuglepenne, visitkort, betalingskort, lommeregner, papirer, dokumenter. Der er også ofte ringe til at sætte plastlommer fast med enten 4 ringe eller 2 ringe. Nogle af mapperne har dog bare en skriveblok siddende.

Kært barn har mange navne, og det samme gælder lædermappe A4. Mappen kaldes nemlig også for en skrivemappe eller en mødemappe, hvilket henviser til både anvendelsen og anvendelsesstedet for lædermapper.

Vælg en lækker lædermappe A4 til dine møder

Der er ingen tvivl om, at en lædermappe A4 i ægte skind eller læder er den lækreste mappe at have med til mødet, men de koster også lidt mere end mapperne i kunstlæder. Du finder begge dele herunder, og så kan du prøve at kigge og overveje, hvor meget du vil bruge på købet af din nye dokumentmappe læder. De passer i øvrigt både til dame og mænd.

Du kan læse mere om mapper læder og A4 dokumentmapper og lædermapper i denne artikel.