Visitkortholdere

Visitkortholder til skarpe priser. Køb din visitkort holder i plast eller metal ✓ Hurtig levering ✓ Skarpe priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Visitkortholder i klar akryl - Til 50 visitkort
16 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Visitkortholder » Køb billig kortholder online

Visitkortholder kan både være en holder, som du bruger til at opbevare andres visitkort i, det kan være en transportabel holder, du har med på møder og konferencer, og det kan være en visitkortholder, som du har stående ved din messestand eller i receptionen, så kunder og klienter kan tage dit visitkort med, hvor der står kontaktoplysninger, åbningstider m.v. Så alt hvad du skal gøre er at gennemføre dit køb af visitkort holder, så sørger vi for at levere din bestilling hurtigt og sikkert til dig. Har du brug for hjælp til at ordre, eller har du brug for vejledning til valg af visitkortholder, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe dig i hele vores åbningstid.

En visitkortholder eller "Business Card Holder" som det også bliver kaldt på engelsk,  gør det for det første nemt at holde styr på sine visitkort. Men den primære funktion er beskyttelse.  Det giver nemlig også et mere professionelle udtryk. Det er nemlig ikke særlig professionelt at udlevere bøjet eller skæve visitkort til kunder og forretningsforbindelse.  En Visitkortholder er holdbare nok til at modstå flere års brug.

Visitkortholder til bord er en meget billig visitkort holder

Den mest populære visitkortholder er til bordet, hvor du kan have nogle visitkort stående opret på dit skrivebord, på receptionen eller på en messestand, så kunderne eller klienterne selv kan tage et visitkort fra plast holderen.

Er du på udkig efter en en ny visitkortholder, så skal du prøve at købe dem på grafical.dk. Der finder du ikke mindre end 50.000 varenumre indenfor kontorartikler, emballage, it-tilbehør osv. Vi har bl.a. et stort udvalg af konference og av-udstyr, så er du salgskonsulent eller skal på messe, så har vi lige den visitkort holder samt de andre ting du skal bruge.

Udover visitkortholdere har Grafical.dk også Brochurestativ, Gulvdisplay og AV-udstyr.

Visitkortholder FAQ

Her finder du de oftest stillede spørgsmål om visitkortholdere.

Hvor kan man købe visitkortholder?

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige visitkortholdere. Vi har visitkortholder i klar transparent plastik men også varianter i robust materiale i form af metal. Hurtig levering og billige priser på Grafical.dk.

Hvad kan man bruge en visitkortholder til?

Med en visitkortholder kan du opbevare andres visitkort i, som man f.eks. modtager på messer og konferencer. En visitkortholder gør det nemt at holde styr på sine visitkort, og samtidig er man sikker på, at de ikke bliver bøjet eller krøllede.

Hvad er den mest populære visitkortholder?

Den mest populære visitkortholder eller "Business Card Holder" er den, som er lavet til at stå på bordet. På den måde kan kunder og andre interesserede nemt snuppe et visitkort fra holderen på din stand.

Gå ikke glip af tilbud på visitkortholdere

Har du set dig varm på en bestemt visitkortholder, men vil du samtidig også gerne spare lidt på den. Fortvivl ikke. Fra tid til anden har vi tilbud på visitkortholdere, så du kan finde den helt rette vistikortholder til en ekstraordinær lav pris. Hvis du ikke vil gå glip af disse tilbud på visitkortholdere skal du overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så får du nemlig besked næste gang der er visitkortholdere tilbud du ikke må gå glip af. Som ny modtager af nyhedsbrevet får du desuden en velkomstgave i form af en rabatkode, som du naturligvis er velkommen til at bruge på dit næste køb af visitkortholdere til dine visitkort. Foruden nyheder om billige visitkortholdere får du som nyhedsbrevsmodtager også adgang særlige rabatter og rabatdage. Og så deltager du automatisk i lodtrækningen om fede præmier.