Macrame

Macrame garn til tilbudspriser » Køb macrame snor med hurtig levering  ✓ Prisgaranti ✓ Super kundeservice ✓ Billig fragt ✓ Stort udvalg.

Macrame garn » Alt du skal bruge til macrame

Når du køber macramé garn eller macrame snor, som det også kaldes, hos Grafical.dk får du det leveret hurtigt og lige til døren. Vi har altid gode priser på vores macrame-garn.

Hvad er macrame?

Macrame er en gammel knyttemetode der oprindeligt blev opfundet af babylonierne og assyrerne i Mesopotamien. Macrame-hækling er en særlig dekorativ form for knytning der bl.a. anvendes til udsmykkede brugsgenstande. Denne gamle knyttestil der i vesten især var populær i 1800-tallet og senere igen i 1970'erne har nu fået en revival og macrame er yderst populær herhjemme.

Hvad kan man lave med macrame?

Du kender måske allerede macrame-metoden uden at vide det. Langt de fleste såkaldte venskabsarmbånd der laves af skolebørn er nemlig lavet med macrame metoden. Macrame er særligt anvendelig som dekoration. I gamle dage brugte søfolk macrame garn til at knytte dekorative omslag til skæfterne på deres knive. Nu om stunder bruger mange macrame-stilen til f.eks. at lave flotte bordskånere, smukke babyslynger, lampeskærme, vægtæpper eller anden form for dekoration til hjemmet. Det er en simpel og enkel stil, der giver dit hjem et klassisk og stilrent look, samtidig med at det virker varmt og hyggeligt.

Hvad er macrame snor?

Macrame snor eller macrame garn, som det også ofte betegnes, er en mere robust form for garn end du ville bruge som f.eks. strikkegarn. Det macramé-garn du kan købe hos Grafical.dk er 3-tvundet garn af 80% genanvendt bomuld iblandet 20% polyester. Det giver et solidt materiale, som du f.eks. kan bruge til at knytte ting, der kan klare et vist slid. F.eks. bordskånere eller sædebetræk til stole.

Du får nok brug for en god saks til dit næste hobbyprojekt, hvad end der er tale om et macrameprojekt eller noget andet. Hos Grafical finder du altid [url?/sakse/]et godt udvalg af hobbysakse[/url].