Macrame snor

Macrame snor i stort udvalg til tilbudspris. Køb ind til dine macrame opskrifter her ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
DIY Kit Macramé vægdekoration
På lager - Levering 1-3 hverdage

Macrame » Alt i Macrame snor på Grafical.dk

Når du køber macramé garn eller macrame snor, som det også kaldes på Grafical.dk, får du det leveret hurtigt og lige til døren. Vi har altid gode priser på vores macrame-garn, knyttesnor og knyttegarn. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde går du aldrig glip af tilbud, kampagner eller rabatkoder der kan give dig ekstra skarpe priser.

Hvad er macrame?

Macrame er en gammel knyttemetode der oprindeligt blev opfundet af babylonierne og assyrerne i Mesopotamien. Macrame-hækling er en særlig dekorativ form for knytning der bl.a. anvendes til udsmykkede brugsgenstande. Denne gamle knyttestil der i vesten især var populær i 1800-tallet og senere igen i 1970'erne, har nu fået en revival og macrame snor er yderst populær herhjemme. Nogle staver det også macrama.

Hvad kan man lave med macrame opskrifter?

Du kender måske allerede macrame-metoden uden at vide det. Langt de fleste såkaldte venskabsarmbånd der laves af skolebørn er nemlig lavet med macrame metoden. Macrame snor er særligt anvendelig som dekoration. I gamle dage brugte søfolk macrame garn til at knytte dekorative omslag til skæfterne på deres knive. Nu om stunder bruger mange macrama stilen til f.eks. at lave flotte bordskånere, smukke babyslynger, lampeskærme, vægtæpper eller anden form for dekoration til hjemmet. Det er en simpel og enkel stil, der giver dit hjem et klassisk og stilrent look, samtidig med at det virker varmt og hyggeligt.

En anden fordel ved macrame diy er, at man nærmest ikke behøver værktøj eller ekstraudstyr for at kunne arbejde med det. Det eneste man har brug for er en god saks til at klippe det over med. Skal det færdige macrame knots hænges op, skal man selvfølgelig også have noget macrame ophæng.

Hvad er macrame snor?

Macrame snor eller macramegarn, som det også ofte betegnes, er en mere robust form for garn end du ville bruge som f.eks. strikkegarn. Det macramé-garn du kan købe hos Grafical.dk er 3-tvundet garn af 80% genanvendt bomuld iblandet 20% polyester. Det giver et solidt materiale, som du f.eks. kan bruge til at knytte ting, der kan klare et vist slid. F.eks. bordskånere eller sædebetræk til stole lavet af macrama.

Macrame DIY

Macramé snor er faktisk ganske let at at arbejde med, når man lige har de basale teknikker på plads. Så kan man lave flotte motiver og mønstre, som kan bruges til at pynte med i hjemmet. Som med alt andet - man bliver bedre til håndværket jo mere man øver sig. Men du kan sagtens ende ud med et rigtig flot projekt, selvom det er første gang du arbejder med macrame knytning. Der findes også flere forskellige macrame opskrifter til børn, så de også kan være med. Dog er det en god idé at have en voksen med på sidelinjen til at være behjælpelig. Et andet plus ved at børn arbejder med macrame snor er også, at du får trænet deres finmotorik og samtidig lærer de at tænke kreativt med macrama.

Macramé kan være en rigtig god aktivitet for familien, så man kan få nogle hyggelige timer sammen. Macrame kan også være en fin gaveidé, hvis du gerne vil give noget personlig, som du har lagt noget tid i til en eller flere du holder af.

Du får nok brug for en god saks til dit næste hobbyprojekt, hvad end der er tale om et macrameprojekt eller noget andet. På Grafical.dk finder du altid et godt udvalg af hobbysakse.

Klik her og se hvordan du laver øreringe med macramé snor her

DIY macrame opskrift

Er du på udkig efter opskrifter på macrame planteophæng eller macrame vægtæppe, så har vi her på Grafical.dk gjort os umage for at lave macrames opskrifter, så du både kan se hvordan du kan lave et planteophæng, smykker, eller et macrame vægophæng og samtidig kan du finde alle de produkter du skal bruge til at lave din DIY macrame. Du finder alle vores opskrifter med macramé lige her, så du kan lave lige den macrama opskrift du synes er flot og som passer lige ind i dit hjem.