Knyttesnor

Stort udvalg af Knyttesnor og Macrame snor ✓ Tilbudspriser på snor til armbånd ✓ Prisgaranti ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Knyttesnor, tykkelse 1 mm, hvid, 10m
På lager - Levering 1-3 hverdage

Knyttesnor og Macrame snor i stort udvalg

Knyttesnor fås i flere forskellige tykkelser samt i et væld af både stærke og mere naturlige farver. Vores knyttesnøre er en halvblank polyestersnor i god kvalitet, som er virkelig let at knytte med. Er du nybegynder, så se vores knyttesæt, som er materialesæt til smykker med både knyttesnor, knyttegarn, perler og udførlig vejledning. Se vores store udvalg af macrame snor og knyttegarn her.

Knyttesnor hvordan

Vil du gerne i gang med at knytte med knyttesnor, har vi flere knyttesnor opskrifter i blandt vores mange kreative idéer og inspiration til hobbyartikler. Du kan blandt andet se en gratis opskrift på et knyttet armbånd og andre lav selv smykker såsom tynde armbånd med perler knyttet sammen med snor. På Grafical.dk kan du vælge mellem mange forskellige snore til knytning.

Snor til armbånd

Knyttesnor er perfekt at bruge som snor til armbånd, fordi det er let at arbejde med og knytte knuder med. Du kan også bruge det til at knytte nøglering og tynde perlearmbånd. Vi har et stort udvalg af knyttesnor og macrame snor på Grafical.dk. Så du kan vælge armbånd snor i mange farver og tykkelser. Udover smykkesnor har vi også mange andre materialer til smykker på webshoppen.