Lysstofrør

Her finder du et stort udvalg af lysstofrør til lave priser. Hos Grafical har vi både LED lysstofrør og halogen lysstofrør i mange forskellige størrelser, og typer.

Køb Billige lysstofrør online

Køb lysstofrør til lave priser, og få dine varer leveret lige til døren. Sikkert - hurtigt - nemt. Hos Grafical finder du et stort udvalg af billige lysstofrør - både de traditionelle led lysstofrør t8, som du f.eks. kender fra belysningen på badeværelser, kontorer og offentlige rum.  og moderne korte versioner, der passer i små lamper.  Søger du et strømspare lysstofrør er det også her du skal lede.

Se det store udvalg af forskellige typer lysstofrør, f.eks. lysstofrør 15w, lysstofrør 18w og lysstofrør 36w. Derudover kan du får rør i forskellige længder, der passer til dit lysstofrør amatur.

Udskiftning af lysstofrør til led

En måde at spare penge og være mere miljøvenlig er ved at udskifte sit gamle T8 lysstofrør med et moderne LED lysstofrør. Et LED-rør er naturligvis en anelse dyrere, men til gengæld holder det ofte længere, og så bruger det også mindre strøm, så i det lange løb, er det en besparelse. Du kan sagtens selv skifte lysstofrør i din lampe. Det gøres nemt i to trin.
Afmontering af lysstofrør
Før du kan montere dit nye LED Lysstofrør skal du først slukke for strømmen, så du ikke risikerer af få stød, når du skal afmontere dit gamle T8 rør og isætte det nye.
Dernæst skal du sikre dig, at du har fri adgang til røret, ved at fjerne det dækken der beskytter det. Oftest kan det enten klikkes af eller fjernes ved først at fjerne en lille skrue.

Montering af Lysstofrør LED
Herefter kan du fjerne det gamle lysstofrør ved at dreje det 45 grader, hvorefter det let tages ud af sit amatur. Herefter skal du fjerne den gamle starter fra amaturet og erstatte den med en LED starter. Du kan nu indføre dit nye LED lysstofrør i amaturet og dreje det 45 grader for at låse det. I den strømførende ende sætter du LED røret med N og L tegn. Herefter kan du tænde for strømmen igen.

Mangler du andre former for belysning? Se vores udvalg af bordlamper til kontoret og gulv- og loftslamper. Vi har også en helt særlig sektion for julebelysning, med alt i belysning til højtiden.