Rispapirlampe

Køb en rispapirlampe på Grafical.dk. Billig rispapirlampe til dit hjem eller kontoret ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Rispapirlampe » Køb en rispapirlampe billigt online

Hos Grafical.dk har vi et blandet sortiment af lamper. Lamper kan både give en hyggelig stemning, men også forbedre lyset ved for eksempel køkkenbordet eller på kontoret. Til hyggestemningen har Grafical.dk et udvalg af rispapirlamper, som er rigtig gode til formålet. En rispapirlampe giver et afdæmpet lys og placerer du et par stykker sammen kan du gøre det hyggeligt og stadig have et rimeligt lys. Rispapirslampe er af japansk inspiration og er en stor trend i boligindretningen i dag. Find disse papirslamper billigt hos os og få dem leveret hurtigt.

Find en rispapirlampe i lige den form du ønsker

En rispapir lampe findes i mange former, farver og størrelser. Du kan købe en rispapirlampe stor, en rispapirlampe i orange eller en rispapirlampe i Ø30 cm. Find runde lamper, aflange lamper, firkantet lampe rispapir og mange andre. Der er mange muligheder for at bruge rispapirslamper i hjemmet. Du kan også finde rispapirlamper som en lyskæde og gøre det hyggeligt på en anden måde.

Spred hyggen med en rispapirlampe

Har du for eksempel en udestue eller et sommerhus, kan det være prikken over i'et at bruge papirlamper. I udestuen kan de - hvis du bruger mere end én papirlampe - fungere som billige lanterner og skabe et rum med masser af hygge og god stemning. Med vores billige lamper får du et hyggeligt rum til få penge. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på vores gode tilbud.

En anden ting der er med til at sprede hygge er stearinlys. Hos Grafical.dk finder du både bloklys, fyrfadslys og olielamper til billige priser, leveret hurtigt til dig. Med stearinlys på bordet og i vindueskarmen, skaber du en afslappet stemning i f.eks. stuen, udestuen eller i sommerhuset. Du finder vores udvalg af stearinlys her. Brug dem sammen med din rispapirlampe og gør klar til en afslappende aften i sofaen med et glas vin eller en kop kaffe.

Hvilken pære skal der i min rispapirlampe?

Disse papir lamper kommer uden pærer, så dem skal du også have kurven. Du finder vores udvalg af billige pærer her, så du kan få lys i din papir lampe med det samme du modtager den. Grafical.dk har et bredt udvalg af LED pærer fra Osram med flere forskellige fatninger, så du skal nok finde én der passer i din papirslampe. Blandt de mest populære finder du E27 pære og E14 pære - selvfølgelig til den bedste pris. Osram LED pærer er af virkelig god kvalitet, uden at de bruger for mange watt - Osram får vores varmeste anbefalinger til din nye rispapirlampe.

FAQ Rispapirlampe

Her finder du de mest stillede spørgsmål til rispapirlampe

Hvor kan jeg købe en rispapirlampe?

På Grafical.dk har vi rispapirlamper i forskellige størrelser til gode priser, leveret hurtigt til dig.

Hvordan bruger jeg en rispapirlampe?

En rispapirlampe kan købes som en pendel, der hænger fra loftet, og som en standerlampe med en fod på.

Hvilken størrelse skal min rispapirlampe være?

På Grafical.dk har vi forskellige størrelser rispapirlamper, så det er helt op til dit ønske, hvilken du vil have.

Hvilken pære skal der i min rispapirlampe?

Det afhænger af hvilken fatning du har købt til rispapirlampen, da det kun er selve 'skallen' du køber. På den måde er vores rispapirlamper meget fleksible i forhold til dine ønsker.