LED lys

LED lys i kæmpe udvalg. Køb LED lys med fjernbetjening og LED lys med blafrende flamme. ✓ Tilbudspriser ✓ Hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti.
LED lyskæde Længde 3,15 m | sølv
3 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Køb LED lys til juletræ, bilen, haven og meget mere

Nedenfor ser du vores udvalg af forskellige LED lys, blandt andet Duni LED lys. LED lys er blevet meget populære fordi du giver et virkelig rart lys i hjemmet. Vi har masser af små LED lys som er rigtig fine til pyntegenstande. Derudover har vi også forskellige LED kæde lys som kan bruges til flere forskellige ting. Det kan blandt andet bruges som LED lys til juletræ, som LED lys til akvarium eller måske LED lys til bil innvendig. Vi har også et stort udvalg af rigtige stearinlys, hvis du ønsker rigtigt levende lys. Vi har mange flotte farver at vælge imellem. Tag et kig på siden og find billig LED lys som kan bruges til alverdens ting.

Husk også at tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid får at vide, hvornår vi har udsalgskampagner på vores mange produkter. Hvis du er førstegangsmodtager af nyhedsbrevet, får du en bonuskode på 10% besparelse på din første ordre. Så der er altså noget at spare ved at tilmelde sig nyhedsbrevet, og derudover er det helt gratis. Du kan samtidig også oprette dig om bruger på webshoppen, så du optjener 5% bonus på alle dine ordrer. Din optjente bonus kan du bruge på hvilken som helst ordre, du har lyst til. Så sparer du endnu mere der. Det koster heller ikke noget, at oprette sig om bruger her hos Grafical.

LED lys med blafrende flamme

Nogle af vores mest populære LED lys er LED stearinlys, der både fås som bloklys i forskellige størrelser, hvor flammen bevæger sig samt som stagelys ligeledes med bevægelig flamme. Et LED lys med bevægelig flamme kan næsten gå for at være en rigtig flamme. Det er også derfor nogle kalder dem real flame LED lys. De er virkelig flotte, og gør det lidt mere hyggelige i hjemmet, da det næsten er som at have rigtig levende stearinlys i gang. Det smarte med lys LED, er at de holder længere end normale stearinlys, og så er det også sundere at have tændt. Derudover kan man i dag også få LED lys med bevægelig flamme og fjernbetjening, så man ikke engang behøver at rejse sig, når man skal tænde og slukke dem.

Hos Grafical kan man også få LED lys med fjernbetjening i forskellige farver. Disse er genopladelige LED lys og super nemme at bruge. Med fjernbetjeningen kan du både få dem til at skifte til blå LED lys, rød LED lys og meget mere. De er virkelig sjove og det eneste det kræver, er at de ladet op.

I år har vi fået endnu flere LED julelys både som lysestager, juletræ og stjerne alle sammen med LED lys. Vi har også juletræspynt med LED lys indeni bl.a. en glaskugle og glas kogle. Du kan også købe genopladelige LED lys fra Duni multicolor i denne varegruppe.

Køb LED lys kæde

En sjov hyggelig ting, vi har fået er nogle små søde flasker, hvor der er pynt samt en lille led lyskæde inden i. Der er brugt naturfarvet pynt, korkprop m.v., som gør at flasken med LED lys både passer som julepynt og resten af året også. Disse lyskæder kan bruges til flere forskellige ting. Nogle bruger dem som LED lys til bil indvendig, andre bruger dem til at lave spejl med LED lys og selvfølgelig bliver de også brugt som LED lys til juletræ. Der er masser af muligheder. Vær dog sikker på, at dem du bruger udenfor er beregnet som LED lys udendørs. Ellers kan de ende med at gå i stykker og det er jo en skam. Ellers er det kun fantasien, der sætter grænser med, hvordan disse lyskæder kan bruges. Vi har også en decideret varegruppe udelukkende til disse slags lys. Du kan se vores mange forskellige lyskæder med batteri til indendørs og udendørs brug.

Hvad er LED lys?

LED står for 'Light Emitting Diode', hvilket egentlig bare betyder lysdiode, som omsætter strøm til lys. LED lys er i dag blevet meget populære, da man disse lyskilder ikke genererer nær så meget varme i forhold til en almindelig glødepærer, men samtidig kan producere mere lys. Det betyder, at disse lyskilder er meget mere strømbesparende og mere sikrer end de normale pærer, vi ellers har været vant til at bruge.

Her på siden kan du både finde LED lys med batteri, lanterne med LED lys og små LED lys. Mange af dem kan også købes som trådløs LED lys så man ikke engang skal placere dem i nærheden af en strømkilde. Det kræver selvfølgelig, at man lige er ops på, at de altså løber tør for strøm på et tidspunkt, så man lige er klar med et LED lys batteri.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores store udvalg her på siden, har vi en super kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig. Det kunne eksempelvis være omkring vores LED bloklys eller vores LED fyrfadslys eller måske noget helt andet. Så kan du enten kontakte os på en mail, eller hvis det er lidt mere presserende, kan du også sagtens ringe til os. Det er helt op til dig.