Leitz indbinding


Hvis man har behov for at indbind dokumenter, så vil det måske være en god ide at overveje Leitz indbindings produkter. De producere en række forskellige indbindingsmaskiner samt omslag til det samme.

Men hvad bruger man en indbindingsmaskine til ?

Jo, en Leitz indbindingsmaskine er en maskine der kan sammensætte papir ark.
Det er en forholdsvis et almindeligt stykke udstyr, der anvendes i  både kontorer og skoler.

Nogle virksomheder som tilbyder kopierings ydelser, vil ofte også have indbindingsmaskiner til rådighed for deres kunder, så det kunne jo også være en mulighed hvis det er sjældent man har behov for at lave indbindinger. Disse maskiner findes både i manuelle og elektriske versioner. Langt de fleste er manuelle, men Leitz producere også elektriske modeller, de hedder Leitz 500e, hvor bogstavet e står for elektrisk. Hvilken version man skal vælge afhænger alt efter hvor mange ark man ønsker at indbinde af gangen og hvor ofte man har brug for at kunne gøre det. Hvis man er i en situation hvor man har en stor mængde materialer der skal indbindes, så vil en elektrisk version af en Leitz indbindingsmaskine give god mening. Betjening af sådan en maskine er forholdsvis enkel. Men placere nogle ark papir i maskinen, og hvis maskinen er en manuel version, så trækker man ned på en løftestang for at lave hullerne og sikre papirer med for eksempel en plastspiral.

Leitz producere en række forskellige indbindingsmaskiner der passer til behov. De starter med en Leitz comBIND 100 maskine som er en meget kompakt cmb ringindbindingsmaskine til mindre kontorer og hjemmebrug. Der medfølger ligeledes gratis starter sæt, så man er klar til at indbinde med det samme man modtager maskinen.

Hvis man har brug for en maskine til lidt mere professionelt brug, så skal man måske kigge på en Leitz 500. Dem finder du også på denne side.

Se eventuelt også vores udvalg af Leitz laminerings produkter. Dem finder du her:
https://www.grafical.dk/leitz-lamin...