Indbinding

Indbinding af skolebøger billigt. Stort udvalg til bog indbinding med hurtig levering her ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ 10.000 Trustpilot anmeldelser
Spiralrygge Fellowes 14mm sort A4 100stk/æsk
3 anmeldelser
Skaffevare

Forventet: 07-03-2024

Limomslag Fellowes A4 8mm 71-90 sider 100stk/æsk
Før DKK 889,00
DKK 711,20 pr. Pakker
Skaffevare

Forventet: 12-03-2024

Plastforside Fellowes 240mic sort A4 PP 100stk/pak
Før DKK 469,00
DKK 375,20 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Indbinding af bøger » Køb materiale til indbinding

På Grafical.dk kan du købe både billige maskiner og tilbehør til indbinding. Bl.a. indbindingsmaskiner, omslag i bl.a. plast, spiraler, wirespiraler, forsider i klar, hvid, bagsider, format A4, 21, 36 ringe. Se også Arkivering, Laminering og Skæremaskiner. Indbinding er vigtig for at præsentere din opgave på den bedst mulige måde. Du er i gang med drømme uddannelsen som slutter med eksamen til sommer. Det er nu det gælder og du skal give alt hvad du har. Så det er super vigtigt at dit projekt bliver afleveret på en professionel måde.

Indbinding giver et flot indtryk

Hvis du gerne vil give dine bøger et rigtig flot og professionelt udtryk, er det en rigtig god idé med indbinding af opgave. En rigtig bog indbinding hæftet kan laves på flere forskellige måder såsom spiralryg indbinding, men du kan også bruge andet materiale til indbinding som f.eks. et limomslag. Begge metoder har både fordele og ulemper. Ved at bruge en limmappe eller et limomslag som indbinding, får du en enkel og fin indbinding til skoleopgaver, rapporter og andet. Mapperne findes i forskellige størrelser, så der er noget til enhver smag. Du kan også købe alt indenfor bogbind på Grafical.dk.

Ved hæftet indbinding af bog med indbinding spiralryg kan du samle dine papirer sammen til en mappe eller et katalog. Du får en solid samling, da papirerne sidder fast langs hele den langeside ved spiralryggen på papiret. Du sikrer dig derfor også, at papirerne ikke river lig løst, som man f.eks. kan opleve med en helt almindelig hæfteclips i hjørnet.

På nogle uddannelser ønsker de kun aflevering elektronisk hvor de andre steder ønsker både elektronisk men også en skriftligt udgave i indbinding. Helhedsindtrykket er bare så vigtig. Det viser også på en måde hvem du er. At du har styr på dine sager og ikke bare afleverer en bunke papir hvor indbindingen lige så godt kunne være en by i Rusland.

Alt til indbinding af bøger et sted

Du behøver heldigvis ikke selv at investere i alt til indbinding da skolerne som regel har alt udstyret. Men skulle det ikke være tilfældet kan du jo fortælle dem om Grafical.dk hvor de kan købe alt til indbinding af gamle bøger og bl.a. også alt til laminering.

Så hvis du vil slippe af sted med en god karakter er det i gang med indbinding, smarte forsider og selvfølgelig et indhold som slår fødderne væk under de fleste. Så mangler du bare det sidste. Kuverten til at sende vidunderet i. Her har vi selvfølgelig også et stort udvalg af almindelige kuverter og specialkuverter. til nogle af de billigste priser.

Indbinding FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om indbinding.

Hvor kan man købe indbinding?

På Grafical.dk kan du finde alt hvad du skal bruge af materiale til indbinding. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og meget andet. Skulle du have spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Hvad er pocket indbinding?

Der findes et hav af forskellige måder at lave sin indbinding af skolebøger på. Det er blandt andet indbundet, hæftet, hardback, paperback som helt klart er du mest populære. En pocket indbinding er simpelthen er nedfotograferet paperback.