Wire O

Spiralryg maskine Fellowes Quasar 130 - op til 130 ark
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 27-04-2024

Wire Spiralrygge Fellowes 3:1 wire 10mm sorte A4 100stk/æsk
Før DKK 449,00
DKK 381,65 pr. Pakker
Skaffevare: 1-3 uger

Forventet: 27-04-2024

Køb Wire O online her hos Grafical.dk. Vi har et bredt udvalg af billige wire o wirespiraler og spiralryg fra Leitz og Fellowes. A4, sort, hvid, sølv 21 eller 34 ringe, 6, 8, 10, 12, 14 eller 16 mm. Lav en professionel udseende rapport med det rigtige indbinding udstyr, herunder indbindingsmaskiner, omslag og wire o spirale. Der er ingen grund til at tage dine projekter til et kopicenter og betale for at få dem indbundet, når du kan spare tid og penge ved at gøre alt selv på dit eget kontor. Sørg for at have nok forsyninger på hånden til at opfylde behovene til alle dine kommende projekter.

Wire O arbejder sammen med din indbindingsmaskine
Din indbindingsmaskine maskine kan bruge wire o spiralryg indbinding til at holde de hullede papirer sammen. Når dokumenterne er ordentligt indbundet, kan dine papirer åbnes som en bog, og siderne vil ligge fladt. Vælg spiralryg lavet af holdbart materiale, der ikke vil misfarve eller knække såsom stærk plast eller måske metal. Metal wire o spiraler kræver dog en kompatibel indbindingsmaskine.

Spiralryg wire o og kapacitet
Husk at vælge Wire O, der vil ordentligt rumme størrelsen af ​​dine projekter. Der findes forskellige slags spiralrygge til forskellige papirkapaciteter. Det kan være en god ide at have nogle forskellige størrelser på hånden så man er forberedt på når det næste indbinding projekt skal laves.

Udover spiralryg og wire o, så kan det også være en god ide at kigge på vores indbindingsmaskiner og omslag. Du kan se alle vores produkter i vores varegruppe Indbinding som du finder lige her.