Krympeplast

Krympeplast med vilde dyr - 4 ark
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Stort udvalg af krympeplast. Her kan du købe billig krympeplader med og uden motiver. Har du brug for farvet krympeplast, har vi også det. Ellers er der selvfølgelig også transparente udgaver i forskellige størrelser. Vi har også sæt med nøgleringe og hobby markere. Er du på udkig efter sort krympeplast, har vi også gode tilbud på det. Det er en god idé, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, for så får du direkte besked, når vi har udsalg og kampagner med gratis levering eller tilbud på krympeplast og andre hobbyartikler.

Krympeplast ovn hvordan?


1. Tegn, dekorér og farvelæg på den matte side af krympeplast arket
2. Klip din figur ud af krympeplader
3. Udstans eventuelt et hul til ophængning eller til smykker såsom øreringe og husk at hullet også krymper
4. Indstil ovn grader til 170 grader celsius i en almindelig ovn
5. Læg krympeplast figuren eller motivet ind i ovnen i få minutter, indtil den er krympet til cirka 40% af sin oprindelige størrelse
6. Tag figuren ud og vent til den er afkølet, så er den klar til at blive hængt op eller hvad du har lyst til at bruge den til

Vi håber, at du kan bruge ovenstående krympeplast vejledning til at komme i gang med forskellige krympeplast ideer.

Krympeplast ideer


Har du prøvet at lave en krympeplast nøglering med et håndaftryk? Det kan du lave med vores DIY motivprodukter. Her kan du se en krympeplast diy vejledning til hvordan du gør. Køb et færdigt sæt hvor du kan lave krympeplast øreringe og andre smykker og vedhæng med krympeplader, nøgleringe, tusser m.v.

Krympeplast består af tynd, fleksibel polystyrenplast. Før opvarmning kan krympepladerne farves med permanente tusser eller farveblyanter, og skæres i former eller motiver. Man skal dog ikke bruge olieholdige eller voksagtige skriveredskaber, fordi de kan smelte eller brænde op i høj varme. Ved opvarmning af krympeplasten i en almindelig ovn eller en varmepistol (ved lav varme) krymper designet, og bliver tykkere og mere stift, samtidig med at det farvede design bevares.  Et god råd er at man skal finde ud af, hvad det  ønskede endelige størrelse skal være, så divider længde og bredde med 2. 25 for at finde den rigtige størrelse at arbejde med. Bemærk, at krympeplast ikke altid krymper helt ens, og designet vil ikke altid forblive proportional.

Grafical.dk er shoppen til krympeplast køb


Tag et kig på det spændende sortiment og prøv og køb krympeplast hos os denne gang. Vi har billig fragt, hurtig levering og prisgaranti. Vi er kendt for vores gode kundeservice og har over 10.000 Trustpilot anmeldelser og en Trustscore på 4.7 ud af 5. Så du kan trygt og roligt købe krympeplast tilbud hos Grafical.dk, det bliver du glad for.

Hjemmelavet krympeplast er en af vores populære produkter i blandt vores 12.000 hobbyartikler, hvor det gælder om at lave kreative hobby ting med eksempelvis håndaftryk i krympeplast sat på et vedhæng eller i en nøglering og farvelægge krympeplasten med tekstil tusch såsom Deco tekstil tus med neon eller glitter textil tuscher.