Sharpie tusser

Sharpie tusser i stort udvalg. Billige Sharpies tusser og hurtig levering fra Grafical.dk ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ 10.000 Trustpilot anmeldelser
Sharpies tusser sæt - 28 tusser
2 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Sharpies tusser » Køb Sharpie tusser på tilbud her

Sharpie tusser er et yderst populær mærke af skriveredskaber, som hovedsageligt består af permanente tusser. Den mest almindelige Sharpie marker er fine tip med 1.0 mm spids, andre typer omfatter Ultra Fine Point og Extra Fine Point. På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af tusser, pen eller en enkelt tusch, så der er noget for enhver smag. Det eneste du skal gøre er at gennemføre dine bestilling, så sørger vi for at levere din ordre hurtigt og sikkert direkte til dig.

Historien om Sharpie permanent markers

Navnet "Sharpie" blev oprindeligt brugt til den første permanent marker som var udformet som en almindelig "pen" i 1964.  Den kan skrive på næsten enhver overflade fra glas, træ og sten, til plastik, metal og naturligvis papir. De amerikanske NBC talk show værter Johnny Carson og Jack Parr er nogle af de første berømtheder som omtaler denne smarte nye Sharpie marker. I netop USA, er Sharpie et meget kendt mærke. I 2002 blev Sharpie titelsponsor for NASCAR®s mest populære begivenhed,  det kom til at hedde "Sharpie 500" løbet. Dette har dog nu ændret navn siden Sharpie blev opkøbt af Newell Rubbermaid. Men nu har du heldigvis mulighed for at købe Sharpie i Danmark. Her hos Grafical har vi et stort udvalg af tusser i mange flotte farver. Vi har hurtig levering og lave priser.

Sharpie tusser er et anerkendt brand

Sharpie (eller Sharpies, som det også nogle gange blive kaldt) har også haft adskillige store reklamer med den tidligere fodbold stjerne David Beckham, og Sharpie anvendes også som den primære skriveredskab af astronauterne på den internationale rumstation (International Space Station) - Så man må sige, at Sharpie tuscher får lidt mere opmærksom end de fleste andre almindelig brands inden for skriveredskaber. I dag står Sharpie for mere end blot markere, og man kan nu også finde andre spændende Sharpie produkter som for eksempel deres flotte Metallic penne eller tekstilmarkere. En ting som Sharpie dog ikke fremstiller endnu er kuglepenne, så prøv at se vores udvalg af kuglepenne her.

Alt i Sharpies tusser

Her på Grafical.dk kan du vælge mellem Danmarks største udvalg af Sharpies tusser. Vi har både blandede sæt med Sharpies tusser og du kan også købe enkeltfarver med Sharpies tusser. Vi har altid supergode priser på Sharpie tuscher eller bare Sharpies, som nogle kalder dem, og så får du oven i købet 5% bonus på alle dine køb, hvis du opretter dig som bruger på shoppen. Mangler du nye permanent markers, så kan du vælge den helt rigtige permanent marker blandt vores store sortiment af Sharpies tusser.