Kontorstoleunderlag med eller uden pigge

Fordele og ulemper ved kontorstoleunderlag

Fordele og ulemper ved kontorstoleunderlag

Kontorstoleunderlag har 2 funktioner: De skal gøre det lettere at kører rundt med kontorstolen og de skal beskytte underlaget som kan være gulvtæppe, trægulve o.lign.

Arbejder du på kontor i 8 timer dagligt 5 dage i ugen, så skal du passe på, at du sidder godt, så du kan holde til dit arbejde mange år frem. Hvis du har gulvtæpper under din kontorstol, så kan det godt være tungt for ryggen at skulle køre stolen til siden og frem og tilbage. Her kan et kontorstoleunderlag hjælpe med at gøre overfladen mere glat, så stolen bliver lettere at flytte rundt på, så du undgår mange vrid i ryggen.

Beskyt dine gulvtæpper med kontorstoleunderlag


Hvis du sidder ved dit skrivebord på en kontorstol og triller frem og tilbage, så vil det i løbet af blot et års tid kunne ses på underlaget, at det bliver slidt. Det ser ikke særlig pænt ud og det kan være en dyr fornøjelse at skulle udskifte gulvtæpper, når man flytter rundt eller fraflytter et kontorlejemål. Hvis du lægger et kontorstoleunderlag mellem tæppet eller trægulvet og din kontorstol, så beskytter du tæpperne  og trægulvet og så er det kun stoleunderlaget, som vil blive slidt.

Der findes 2 slags kontorstoleunderlag: et med pigge til tæpper og et uden beregnet for hårde gulve såsom trægulve.

Hvis der kommer meget lys ind i lokalet, skal du være opmærksom på, at kontorstole underlaget også vil beskytte gulvene mod sollys, således at resten af gulvet vil falme mere end gulvet under stoleunderlaget.

Se og bestil alle vores stoleunderlag her >>