Kontor Køreunderlag - Med eller uden pigge

Undgå unødigt slid på gulvene med kontor køreunderlag

Undgå unødigt slid på gulvene med kontor køreunderlag

Vil du gerne passe på dine gulve, så skulle du overveje om det ikke var en idé at kigge på et kontor køreunderlag.

Selvom du ikke tror det, så slider du på trægulvet eller gulvtæppet, hver gang du bevæger dig på kontorstolen. Prøv at tænk, hvor mange gange du lige ruller fra den ene til den anden side eller vender dig efter en mappe. Eller lige ruller over til skraldespanden eller skuffen. Kontor køreunderlag tager alle disse små slidmærker, så du ikke ødelægger tæppet eller trægulvene.

Det kan samtidig være hårdt for ryggen, hvis du skal skubbe kontorstolen rundt på et blødt gulvtæppe. Der gør et kontor køreunderlag det også langt nemmere at flytte rundt på din stol, så du undgår vridskader i ryggen.

Miljøvenlige kontor køreunderlag


Vores kontor køreunderlag er produceret i miljøvenlige materialer som polycarbonat eller vinyl. Man kan også købe kontor køreunderlag som er 100% fremstillet af genanvendelige materialer såsom vandflasker o.lign. Når stoleunderlagene skal genanvendes bliver det ofte til kunstfibre i tøj.

Det kan godt være en udfordring at transporterer kontor køreunderlag på en billig måde. Hvis de sendes på en palle som de bruges, så koster det alt for meget. Derfor rulles underlagene ofte, når de sendes, hvis du da ikke bestiller flere end en ad gangen.

Du kan se og bestille stoleunderlag uden pigge her >>

Du kan se og bestille stoleunderlag med pigge her >>