Konfirmation

Alt til konfirmation og nonfirmation køber du på Grafical.dk. Alt til festen, takkekort, servietter. +10.000 Trustpilot anmeldelser. Billig fragt. Mens konfirmanden glæder sig til konfirmationsgaverne, kan du begynde at forberede konfirmationsfesten. Der skal sendes konfirmations indbydelser ud, der skal skrives festsang og laves sangskjuler til konfirmation, der skal muligvis bestilles konfirmationskørsel, der skal indkøbes pynt og andet borddækning til konfirmation eller nonfirmation, hvis konfirmationen ikke skal foregå i kirken.

Bordpynt konfirmation


Vi har samlet et stort sortiment af bordpynt og andre artikler til borddækning til konfirmationen. Uanset om konfirmanden er en pige eller dreng, så har vi forskellige farvetemaer at vælge i mellem både lyse blå, lyse rød, rosa og hvid eller råhvid, hvor du kan købe både duge, servietter, balloner, lys, bordkort, bånd og bordløbere i disse forskellige farver.

Bordkort konfirmation


En vigtig del af borddækning konfirmation er bordkort. Et personligt bordkort med gæstens navn og måske en fodbold eller en hest på der afspejler konfirmandens fritidsinteresse og hobby er en god begyndelse på en rigtig god konfirmationsfest.

Udover konfirmation kan du på Grafical.dk også købe et stort udvalg af bordpynt, bordkort, invitationer og meget mere til barnedåb og bryllup.