Sorteringsmapper

Køb sorteringsmappe og harmonikamappe billigt online ✓ Stort udvalg af sorteringsmapper med hurtig levering ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Sorteringsmappe A4 Leitz sort med 32 rum - Faner 1-31
1 anmeldelser
Før DKK 489,00
DKK 415,65 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Sorteringsmapper » Køb sorteringsmappe billigt lige her

Køb harmonikamappe og sorteringsmapper online her. Sorteringsmapper giver mulighed for en praktisk inddeling af dokumenter. Organiser f.eks. efter dag, måned eller år. Sorteringsmapperne er beregnet til A4, og findes i flere farver og modeller. Her hos Grafical.dk kan du købe billige sorteringsmapper til dine papirer. Da jeg var i lære som salgsassistent brugte vi sorteringsmapper til bla. frimærker men også til fakturaer. Når der kom en palle hjem med varer var der altid en følgeseddel eller en faktura med. Når pallen var pakket ud og fakturaen kontrolleret lagde vi dem ind i sorteringsmapper. Når man vælger sorteringsmapper kan man vælge at inddele en harmonikamappe efter hvornår fakturaen f.eks. skal betales eller efter leverandørnavn. Det er op til virksomheden selv hvordan det passer bedst.

Giver en harmonikamappe orden på papirerne?

Sorteringsmapper giver mulighed for en praktisk inddeling af dokumenter. Organiser f.eks. efter dag, måned eller år. Sorteringsmapperne er beregnet til A4, og findes i flere farver og modeller. Sorteringsmapper kan bestilles både som "åben" harmonikamappe og ligeledes som "lukkede". Den åbne harmonikamappe eller sorteringsmappe egner sig ikke til at tage med på farten da de ikke har nogen form for kanter eller lukkemekanisme. De lukkede modeller er lidt mere praktiske at have med på farten. Du kan hurtigt lægge papir ind i en harmonika mappe under det rigtige punkt og selvfølgelig ligeså hurtigt finde det igen.

Harmonika mappe til virksomheder

En harmonika mappe er et uundværligt redskab for virksomheder, der ønsker en effektiv og overskuelig opbevaring af dokumenter. Med deres foldbare design og mange rum, giver harmonika mapper mulighed for nem adgang og organisering af papirer, fakturaer, kontrakter og andre vigtige dokumenter.

Skal du have en sorteringsmappe med på farten?

Sorteringsmapper fås i forskellige materialer og dette er helt klar en fordel. Hvis du skal kunne have en harmonika mappe med udenfor i perioder er det bedst at mappen har en blank og glat overflade, så kan du nem tørre din sorteringsmappe af hvis den skulle blive lidt snavset. Vi har også harmonikamapper i denne varegrupper, som minder lidt om en harmonika, når du åbner og lukker dem. Se de billige priser og køb en harmonikamappe til at holde styr på dine dokumenter uden at det fylder ret meget. Hvis du vil se resten af vores udvalg af øvrige mapper skal du blot klikke dig ind på varegruppen mapper. Eller er du måske på udkig efter nye skilleblade til de mapper i allerede har på kontoret er de også kun et klik væk.

Sorteringsmappe FAQ

Vi får fra tid til anden spørgsmål fra jer kunder om vores sorteringsmapper. Her nedenfor har vi forsøgt at samle nogle af de oftest stille spørgsmål og svar til dig.

Hvad er en sorteringsmappe?

En sorteringsmappe er et organiseringsværktøj, der består af flere lommer eller sektioner, designet til at opbevare og kategorisere dokumenter og papirer. Den er ideel til at holde styr på forskellige papirarbejder i en struktureret og let tilgængelig form.

Af hvilket materiale er sorteringsmapper typisk lavet?

Sorteringsmapper laves ofte af plastik, kraftigt papir eller karton. Plastikversioner er mere holdbare og modstandsdygtige, mens papir- eller kartonversioner er mere miljøvenlige.

Er sorteringsmapper velegnede til professionel brug?

Absolut. Sorteringsmapper er meget populære i professionelle miljøer for at holde styr på projektdokumenter, finansielle rapporter, kontrakter og meget mere.