Sorteringsmapper

Køb harmonikamappe og sorteringsmappe billigt online ✓ Stort udvalg af sorteringsmapper ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Sorteringsmappe Leitz WOW 12-delt sort PP - 4 stk
1 anmeldelser
Før DKK 449,00
DKK 359,20 pr. Pakke
Skaffevare

Forventet: 08-12-2022

Sorteringsmapper og harmonikamappe i stort udvalg

Køb harmonikamappe og sorteringsmapper online her. Sorteringsmapper giver mulighed for en praktisk inddeling af dokumenter. Organiser f.eks. efter dag, måned eller år. Sorteringsmapperne er beregnet til A4, og findes i flere farver og modeller. Her hos Grafical.dk kan du købe billige sorteringsmapper til dine papirer. Da jeg var i lære som salgsassistent brugte vi sorteringsmapper til bla. frimærker men også til fakturaer. Når der kom en palle hjem med varer var der altid en følgeseddel eller en faktura med. Når pallen var pakket ud og fakturaen kontrolleret lagde vi dem ind i sorteringsmapper. Når man vælger sorteringsmapper kan man vælge at inddele en harmonikamappe efter hvornår fakturaen f.eks. skal betales eller efter leverandørnavn. Det er op til virksomheden selv hvordan det passer bedst.

En harmonikamappe giver orden på papirerne

Sorteringsmapper giver mulighed for en praktisk inddeling af dokumenter. Organiser f.eks. efter dag, måned eller år. Sorteringsmapperne er beregnet til A4, og findes i flere farver og modeller. Sorteringsmapper kan bestilles både som "åben" harmonikamappe og ligeledes som "lukkede". Den åbne harmonikamappe egner sig ikke til at tage med på farten da de ikke har nogen form for kanter eller lukkemekanisme. De lukkede modeller er lidt mere praktiske at have med på farten. Du kan hurtigt lægge papir ind i en harmonika mappe under det rigtige punkt og selvfølgelig ligeså hurtigt finde det igen.

Tag din sorteringsmappe med dig

Sorteringsmapper fås i forskellige materialer og dette er helt klar en fordel. Hvis du skal kunne have en harmonika mappe med udenfor i perioder er det bedst at mappen har en blank og glat overflade, så kan du nem tørre den af hvis den skulle blive lidt snavset. Vi har også harmonikamapper i denne varegrupper, som minder lidt om en harmonika, når du åbner og lukker dem. Se de billige priser og køb en harmonikamappe til at holde styr på dine dokumenter uden at det fylder ret meget. Hvis du vil se resten af vores udvalg af øvrige mapper skal du blot klikke dig ind på varegruppen mapper. Eller er du måske på udkig efter nye skilleblade til de mapper i allerede har på kontoret er de også kun et klik væk.